Ο Μπολσονάρου παραδέχθηκε ότι έχει κορονοϊό

Ο Μπολσονάρου παραδέχθηκε ότι έχει κορονοϊό

Θετικό στον κορονοϊό ήταν το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της χώρας.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας ανακοίνωσε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι βρέθηκε θετικός στον νέο ιό, όπως αναφέρει ο Guardian. 

Ο Μπολσονάρου υπήρξε ένας από τους ηγέτες κρατών που τάχθηκαν απέναντι στη χρήση μάσκας, αλλά και στην εφαρμογή των κανόνων τήρησης αποστάσεων, τους πρώτους μήνες εξάπλωσης της πανδημίας. 

Ο τρόπος προσέγγισης της πανδημίας από τον 65χρονο πρόεδρο της Βραζιλίας βρέθηκε αρκετές φορές στο «στόχαστρο» των υπολοίπων ηγετών αλλά και των διεθνών ΜΜΕ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βραζιλία έγινε η δεύτερη χώρα μετά τις ΗΠΑ όπου κατέγραψε πάνω από 65.000 θανάτους και πάνω από 1,6 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.

O Ζάιχ Μπολσονάρου φέρεται να είχε εμφανίσει συμπτώματα του νέου ιού τα τελευταία 24ωρα. Μέσα της Βραζιλίας σημείωσε ότι είχε υποβληθεί σε τεστ, έχοντας έντονο βήχα και πυρετό, σύμφωνα με τον Guardian.

«Τα συμπτώματα ξεκίνησαν την Κυριακή, με μία ξαφνική αδιαθεσία και η κατάσταση έγινε χειρότερη τη Δευτέρα, με τον πρόεδρο να εμφανίζει αδιαθεσία, κούραση και πυρετό 38 βαθμών. Η ιατρική ομάδα αποφάσισε να του χορηγήσει υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη», τονίζει το δημοσίευμα το βραζιλιάνικο noticias.uol.com.br 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter