Μνημόνιο στο ποδόσφαιρο εξήγγειλε ο Μητσοτάκης

Μνημόνιο στο ποδόσφαιρο εξήγγειλε ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους υπεύθυνους των ποδοσφαιρικών ομάδων της χώρας να κάνουν μία ύστατη προσπάθεια συνεννόησης, κάνοντας αναφορές για… ποδοσφαιρικά μνημόνια και πιθανότητα διακοπής του πρωταθλήματος εάν τα πράγματα δεν αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας να διαχειριστεί τον σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες μετά την εισαγωγή της τροπολογίας – εξπρές του Αυγενάκη, ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ώστε να γνωστοποιήσει τις σκέψεις του για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση προς τους ισχυρούς άνδρες όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων ώστε να συνεννοηθούν ειδάλλως: «Ελληνικοί σύλλογοι θα αποκλειστούν από κάθε διεθνή διοργάνωση και οι ιδιοκτήτες τους θα αποκλειστούν από τα πολλά έσοδά τους»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση θα απευθυνθεί προς τη FIFA και την UEFA για σύνταξη «μνημονίου ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου». ενώ ανέφερε πως η διακοπή της Super League θα αποτελέσει την ύστατη λύση, εφόσον «συνεχιστεί το άρρωστο κλίμα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter