Mobile World Congress 2024: Η Huawei μαγνήτισε με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες της

Mobile World Congress 2024: Η Huawei μαγνήτισε με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες της

Στο Mobile World Congress 2024 (MWC) στη Βαρκελώνη η Huawei παρουσίασε κορυφαία προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και fashionforward αισθητικής τα οποία τράβηξαν την προσοχή: το Huawei Mate 60 RS Ultimate Design, τα Huawei FreeClip και το Huawei Watch GT4. Το booth της Huawei χωρίστηκε σε ζώνες εμπειριών βασισμένες σε σενάρια, οι οποίες περιλάμβαναν: Ultimate Design, Fashion Forward, XMAGE, Creation of Beauty και Fitness & Health. Οι επισκέπτες ανακάλυψαν πώς οι λειτουργίες της Huawei έχουν εμπλουτίσει την καθημερινή ζωή με νέες τεχνολογίες. Η παρουσία της Huawei στο MWC 2024 ανέδειξε τη δέσμευση της εταιρείας

στην παγκόσμια αγορά υψηλών προδιαγραφών. Το 2024 θα είναι κρίσιμη χρονιά, καθώς η Huawei φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα όριά της και να φροντίσει ώστε τα high-end τεχνολογικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες που προσφέρει να γίνουν ακόμη πιο προσιτά στους χρήστες, με αυξημένες επενδύσεις έρευνας και ανάπτυξης σε καινοτόμες τεχνολογίες, θέτοντας έτσι ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Counterpoint Research, η Huawei κέρδισε το 5% του μεριδίου αγοράς στην παγκόσμια αγορά smartphones υψηλής τεχνολογίας το 2023, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση μεταξύ όλων των εμπορικών σημάτων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter