Μοίρας για Μητσοτάκη: Οι …«ξεπλένηδες» της Ακροδεξιάς και του Ναζισμού δεν μπορούν να μας κατηγορούν

Μοίρας για Μητσοτάκη: Οι …«ξεπλένηδες» της Ακροδεξιάς και του Ναζισμού δεν μπορούν να μας κατηγορούν

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Γιάννης Μοίρας, Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πρώην Γενικός Γραμματέας με αφορμή τις απανωτές επιθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στις σημερινές του δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για ακροδεξιούς. Το ίδιο πράγμα έκανε δύο μέρες πριν, στο άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Μας κατηγορεί για ακροδεξιούς, ποιος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που…

– Έχει ορίσει αντιπρόεδρό του τον Άδωνη Γεωργιάδη, έναν διαφημιστή αντισημιτικών βιβλίων, έναν άνθρωπο στον οποίο έστελνε πολιτικά ραβασάκια ο δικτάτορας Παττακός, τον αρνητή της θυσίας των φοιτητών του Πολυτεχνείου; Παραδίδοντάς του μάλιστα και τα κλειδιά του κόμματος;

– Έχει ορίσει Τομεάρχη Εσωτερικών το Μάκη Βορίδη, τον τέως γενικό γραμματέα νεολαίας τη χουντικής ΕΠΕΝ (διορισμένο από το δικτάτορα Παπαδόπουλο), τον τέως πρόεδρο του ρατσιστικού εθνικιστικού Ελληνικού Μετώπου, παρακλαδιού του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας και πολιτικού τέκνου του Ζαν Μαρί Λεπέν;

Μας κατηγορεί για ακροδεξιούς, ποιος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που…

– Συναίνεσε στην ιστορική εξίσωση Ναζισμού με Κομμουνισμό, ενάντια στην παλιά επίσημη θέση της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, κατηγορώντας τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή επειδή αρνήθηκε να πάει στο Συνέδριο στο Ταλίν;

– Επιχείρησε να ξεπλύνει τη Χρυσή Αυγή από την εγκληματική δολοφονική της δράση μέσω των δηλώσεων του αίσχους που έκανε στο Politico, λαμβάνοντας μάλιστα και τα επίσημα συγχαρητήρια των Ελλήνων νεοναζί; Που υπερέβη ακόμη και τη θεωρία των δύο άκρων του Αντώνη Σαμαρά, παρουσιάζοντας ως μοναδικό άκρο, συνδεόμενο μάλιστα με την τρομοκρατία, δήθεν την Αριστερά;

Κοντολογίς… Μας κατηγορούν για ακροδεξιούς, ποιοι;

Οι αυτόκλητοι πολιτικοί «ξεπλένηδες» της Ακροδεξιάς και του Ναζισμού, νέου και παλιού;

Σε ότι αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες…

Έχουμε καθορίσει και ξεκαθαρίσει το στίγμα και την κατεύθυνσή μας στο Πολιτικό μας Συνέδριο στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2014 στο ΣΕΦ, κάνοντας σαφή αναφορά στη σύμπτυξη μίας Πατριωτικής Δημοκρατικής Συμμαχίας με άξονα το Κίνημά μας, κάτι το οποίο κάναμε αμέσως πράξη και έτσι, προχωρήσαμε στις διπλές εθνικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015 και στις 20 Σεπτεμβρίου 2015. Στο πλαίσιο αυτό, όχι μόνο διατηρήσαμε, αλλά και ενισχύσαμε τις ιδεολογικές ανταλλαγές και την στενή συνεργασία με πολιτικά σχήματα, κινήματα και προσωπικότητες που προέρχονται από το χώρο του Πατριωτικού Δημοκρατικού Κέντρου. Άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις στο παρελθόν έχει επανειλημμένως κάνει αναφορές, εν τη ρύμη του πολιτικού του λόγου και της πολιτικής του έκφρασης και άποψης, στο Κέντρο. Δεν είναι τυχαία επίσης η παρουσία δύο κεντρώων στελεχών, ο ένας προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και ο άλλος προερχόμενος από τη ΝΔ, στις θέσεις του αντιπροέδρου και του γραμματέα.

Αυτό είναι το στίγμα και η κατεύθυνσή μας λοιπόν, που είναι νόμιμο και καταστατικό να αλλάξουν μόνο μέσω νέου Πολιτικού Συνεδρίου και όποιος τυχόν πάει αντίθετα εκφράζοντας ακραία συντηρητικές απόψεις που μας εμφανίζουν τάχα να διασταυρωνόμαστε ιδεολογικά με Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες και τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί φωνή παραφωνίας.

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει πόλεμο συκοφαντιών στους Ανεξάρτητους Έλληνες;

– Πρώτον, γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρεσβεύουμε αυθεντικά την ιδέα της ταυτόχρονης συνύπαρξης των παραδοσιακών αρχών του Ελληνισμού με τα σύγχρονα ρεύματα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον Κόσμο και ως προς αυτό, λειτουργούμε συνεκτικά και συνθετικά εντός της συγκυβέρνησης ως πραγματικό «Αναγκαίο Καλό». Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετωπίζει πολιτικά τις παραδοσιακές αρχές του Ελληνισμού μέσα από ένα μεταξικό, εμφυλιοπολεμικό και χουντικό πρίσμα και λεξιλόγιο και έτσι, ακυρώνεται και το δήθεν «προοδευτικό» προφίλ του κόμματος και του προέδρου του.

– Δεύτερον γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρεσβεύουμε την άποψη περί μίας πατριωτικής πολιτικής στα εθνικά θέματα, μένοντας ικανοποιημένοι από τους μέχρι σήμερα χειρισμούς και τις αποφάσεις της συγκυβέρνησης στην οποία συμμετέχουμε, ενώ η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ακολουθεί την λογική της εκποίησης ξεσηκώνοντας εναντίον της έως και την Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής.

– Τρίτον, γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και προσωπικά ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος, δίνουμε αγώνα για την Κάθαρση και τη Διαφάνεια στο δημόσιο βίο, εκθέτοντας συνεχώς κέντρα άνομων συμφερόντων για τα οποία η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης (αλλά και διάφοροι άλλοι “όνομα και μη χωριό”) λειτουργούν ως πολιτικά «βαποράκια».

Όμως ο λαός μας έχει αισθητήριο και κρίση και ο πόλεμος που μας κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Προσπαθώντας να μας σκάψει το λάκκο ο πρόεδρος της ΝΔ, καταφέρνει μόνο να πέφτει ο ίδιος μέσα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter