Μοίρασαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια του Μαρινάκη σε εκατοντάδες συνταξιούχους (Ηχητικό)

Μοίρασαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια του Μαρινάκη σε εκατοντάδες συνταξιούχους (Ηχητικό)

Σταυρωμένα ψηφοδέλτια στο όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη μοιράστηκαν σε περισσότερα από 1.000 άτομα  στον Πειραιά κατά τη διάρκεια μεγάλης εκδήλωσης ΚΑΠΗ στον ΟΛΠ, παρουσία και του Γιάννη Μώραλη.

Πρόκειται για την εκδήλωση: «Η τελευταία μας καλοκαιρινή γιορτή», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ηετώνια Πύλη του ΟΛΠ, με περισσότερους από 1.200 συνταξιούχους να δίνουν το «παρών», αφού ναυλώθηκαν πούλμαν για να εξυπηρετήσουν τους συμμετέχοντες από περίπου 11 ΚΑΠΗ.

Την κυνική και αποκρουστική ανακοίνωση περί μοιράσματος σταυρωμένων ψηφοδελτίων με το όνομα του μεγαλοεπιχειρηματία έκανε δια μικροφώνου η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά, Λίτσα Πετράκου. «Θα σας δοθούν ψηφοδέλτια πριν φύγετε, σε όλους, με τον πρόεδρο, τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη. Από δίπλα ο καθένας μας θα ψηφίζει το καλύτερο, το καλυτερότερο, να κοιτάμε το σπίτι μας, για να έχουμε τα υπόλοιπα χρόνια τα ίδια που είχαμε τα τεσσεράμιση χρόνια τα πριν» ανακοίνωσε, ενώ το λόγο πήρε και ο δήμαρχος αλλά και εκ νέου υποψήφιος για το δήμο Πειραιά, Γ. Μώραλης, ο οποίος και επαίνεσε τις αγαθοεργίες του Β. Μαρινάκη. Η κα Πετράκου το προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας χωρίς αιδώ από τους συνταξιούχους να ψηφίσουν και την ανηψιά της, Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον «γαλάζιο» συνδυασμό του Γ. Πατούλη.

Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Πειραιά, εκμεταλλευόμενη την θεσμική της ιδιότητα και τον ευαίσθητο ρόλο που διαδραματίζει προκειμένου να κατευθύνει αναλόγως την ψήφο των συνταξιούχων, ανέφερε στην εκδήλωση:

«Στις 26 του μήνα, στις εκλογές που είναι τέσσερις κάλπες -τετραπλές εκλογές- να προσέξουμε. Καταρχάς, να πάμε όλοι να ψηφίσουμε, να μην υπάρχει αποχή, και να προσέξουμε να έχουμε τα ψηφοδέλτιά μας όλοι μαζί μας. Εγώ θα τα έχω μαζί μου τα ψηφοδέλτια. Διότι, στην κάθε κάλπη είναι πάνω από 20 μέχρι 50 συνδυασμοί. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, εκείνη την ώρα, δεν θα μπορούμε ούτε να δούμε, να βρούμε αυτό που θέλουμε, ούτε να ψηφίσουμε αυτό που θέλουμε και αυτό που πρέπει.

»Θα πρέπει και στις Ευρωεκλογές να προσέξουμε τι θα κάνουμε, να ψηφίσουμε για την Ελλάδα μας και τα παιδιά μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

»Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να κοιτάξουμε το σπίτι μας. Το οποίο σπίτι μας, επί τεσσεράμισι χρόνια, αυτοί που το κοίταξαν ήταν ο κύριος Μώραλης, ο κύριος Αγραπίδης ο αντιδήμαρχος, και πάνω από όλα η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος, από όλους μας, παίρνει τον πρώτο σταυρό. Και μετά βάζουμε τους άλλους δύο εκεί που θέλουμε.

»Θα σας δοθούν ψηφοδέλτια πριν φύγετε, σε όλους, με τον πρόεδρο, τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη. Από δίπλα ο καθένας μας θα ψηφίζει το καλύτερο, το καλυτερότερο, να κοιτάμε το σπίτι μας, για να έχουμε τα υπόλοιπα χρόνια τα ίδια που είχαμε τα τεσσεράμιση χρόνια τα πριν.

»Επίσης, η Περιφέρεια. Σας έχω κάνει μια γενική παράκληση σε όλους μας. Εγώ δεν κατεβαίνω σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε Περιφέρεια, κάπου, σε αυτές τις εκλογές. Διότι κατεβαίνει η ανιψιά μου, η κυρία Αντωνάκου Σταυρούλα. Είναι το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο. Θα σας δοθούν ψηφοδέλτια και για την Αντωνάκου. Αντωνάκου Σταυρούλα. Και Βοϊδονικόλας Σταύρος, ο οποίος είναι ο αντιδήμαρχος του πρασίνου, και πρέπει και αυτόν να τον σταυρώσετε.

»Φεύγοντας, λοιπόν, από εδώ θα πάρετε ψηφοδέλτια. Του προέδρου μας, για τον δήμο μας. Για την Περιφέρεια, της Αντωνάκου και του Βοϊδονικόλα. Όσο για τις Ευρωεκλογές, όποιος θέλει, σας είχα πει στα ΚΑΠΗ πάνε.Εξετάζεται όμως από τα κέντρα του Πειραιά, να πάτε όλοι, πριν βρεθείτε στις κάλπες».

Το ΚΙΝΑΛ το οποίο στηρίζει ανοιχτά τον κ. Μώραλη οφείλει να πάρει θέση, καταδικάζοντας αυτές τις απεχθείς και «μαυρογιαλούρικες» πρακτικές. Η Φ. Γεννηματά οφείλει, επίσης, αν σέβεται στοιχειωδώς το πολιτικό παρελθόν που κατά δήλωσή της πρεσβεύει, να αποσύρει άμεσα τη στήριξή του κόμματός της από το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», μετά από αυτήν την αποκρουστική απόπειρα χειραγώγησης εκατοντάδων συνταξιούχων.

ΥΓ. Ευτυχώς, η κα Πετράκου επέτρεψε στους συνταξιούχους να επιλέξουν μόνοι τους τούς δύο λοιπούς υποψηφίους που θα στηρίξουν!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter