Μοίρασαν υποσχέσεις, Πορτογαλία και Αγγλία

Μοίρασαν υποσχέσεις, Πορτογαλία και Αγγλία

Η Αγγλία και η Πορτογαλία μπορεί να μην είναι τα φαβορί του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο έδειξαν στα αποψινά τελευταία τους φιλικά πριν την έναρξη του Μουντιάλ ότι διαθέτουν άκρως ποιοτικές ομάδες, που μπορούν να φτάσουν αρκετά ψηλά στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η Πορτογαλία επικράτησε με 3-0 της Αλγερίας στο «Ντα Λουζ», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται για πρώτη φορά σε φιλικό, μετά από τα δύο προηγούμενα με Τυνησία και Βέλγιο (έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης).

Mεγάλος πρωταγωνιστής των Ιβήρων ήταν ο Γκονσάλο Γκουέδες που σημείωσε και τα δύο τέρματα (17′, 55′), ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Φερνάντες (37′) ύστερα από ασίστ του Ρονάλντο. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά από 3 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Στο άλλο φιλικό της ημέρας αναμετρήθηκαν οι μουντιαλικές Αγγλία και Κόστα Ρίκα. Τα “Τρία Λιοντάρια” κυριάρχησαν με 2-0 στο «Έλαν Ρόουντ», με τον Ράσφορντ να ανοίγει το σκορ στο 13′ με ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του, ενώ ο Γουέλμπεκ στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Κόστα Ρίκα από την άλλη προβλημάτισε με την εμφάνισή της. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter