Μοιρασιά στο ντέρμπι της Θεσσαλίας, Βόλος – ΑΕΛ 1-1

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Θεσσαλίας, Βόλος – ΑΕΛ 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλίας μεταξύ Βόλου και ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική της Super League, που σημαδεύτηκε από εντάσεις, πάθος και δύο αποβολές, που είχαν σαν αποτέλεσμα ο γηπεδούχος Βόλος να αγωνιστεί από το 50’ με δέκα παίκτες και από το 85’ με εννέα!

Στο 38’ η ΑΕΛ πέτυχε γκολ με τον Μιλοσάβλιεβιτς το οποίο όμως ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ.

Στο 50’ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πλατέλλα από τον Μήτογλου (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα) μετά από ένα λάθος του Γκαραβέλη και το εκτέλεσε εύστοχα ο Πινακάς δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1).

Στο τελευταίο μισάωρο ο Βόλος αν κι έπαιζε με 10 παίκτες είχε την καθολική υπεροχή και πίεσε ασφυκτικά την ΑΕΛ για την ισοφάριση. Κάτι που κατάφερε με τον Δουβίκα στο 83’ μετά από πάσα του Ουάρντα.

Λίγο μετά (στο 85’) ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ριένστρα για σκληρό φάουλ στον Σεσέροβιτς και ο Βόλος έμεινε στο ματς με 9 παίκτες για τα τελευταία λεπτά! Παρ’ όλα αυτά, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή. Πάντως στο 90’ ζήτησε πέναλτι αλλά το VAR έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι…

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Φερράρι, Ντεντάκης (69’ Γκουαροτσένα), Μήτογλου, Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Δουβίκας (87’ Κιάκος), Περέα (46’ Τσοκάνης), Μαρτίνες (69’ Μπαρτόλο, 87’ Δημόπουλος).

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης (88’ Κωστής), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ (80’ Μαϊδανός), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (62’ Ντουρμισάι), Μούζεκ, Πινακάς (80’ Τόρζε), Νικολιάς (62’ Σεσέροβιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter