Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ιωνικός και Βόλος (2-2), σοκαριστικός τραυματισμός Ρομέρο

Για τρίτη φορά στη τρέχουσα σεζόν Ιωνικός και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Το σημερινό παιχνίδι στη Νεάπολη τελείωσε 2-2, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία στο 85΄με τον Φαν Βέερτ για να πάρουν το «διπλό».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’. Ο Αοσμαν εκτέλεσε κόρνερ και ο Μάντζης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 8’ και στο 11’ ο Λένις βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, ωστόσο δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στην συνέχεια ο Βόλος ισορρόπησε το παιχνίδι, το οποίο διεκόπη στο 18’ και για περίπου οκτώ λεπτά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Φράνκο Ρομέρο. Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, χτύπησε το κεφάλι και για 2-3 λεπτά έχασε τις αισθήσεις του. Του γύρισε η γλώσσα και με την παρέμβαση των γιατρών συνήλθε. Στην συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οταν άρχισε το ματς ο Ιωνικός απείλησε άλλες δύο φορές μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τους Λένις (38’), Μύγα (42’), όμως ο Κλέιμαν κατέβασε τα ρολά της εστίας του.

Το 2-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 52’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Αοσμαν πάσαρε στον Μάντζη κι αυτός με σουτ νίκησε τον Κλέιμαν.

Στο 64’ ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Φαν Βέερτ και στο επόμενο λεπτό μείωσε το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Πάολο Φερνάντες (2-1).

Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μύγας βρήκε την μπάλα με το χέρι και στο 71’ ο Φαν Βέερτ ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και ισοφάρισε.

Ο Ευστ. Γκορτσίλας (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μύγα, Πλατέλλας, Πουρίτα, Νίνη.

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Άοσμαν (76’ Πλατέλλας), Σάντσες, Κάνιας, Ρομαό, Ντάλσιο (76’ Κιάκος), Λένις (84’ Βαλέντε), Μάντζης (76’ Τουράμ).

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Γκιουλέν, Άλχο, Φεράρι, Ρομέρο (25’ Ρίνερ), Πουρίτα (54’ Ρεγκατέν) , Φερνάντες, Νίνης (54’ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μπαρτόλο (77’ Ροσέρο), Φαν Βέερτ.

IC

***Ο Βόλος εξέδωσε και ανακοίνωση για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του: «Στο νοσοκομείο διεκομίσθη ο Φράνκο Ρομέρο μετά το σοβαρό τραυματισμό του που είχε ως αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να χάσει για μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του.

Ο Ρομέρο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Τέλος, η ΠΑΕ Βόλος θέλει να ευχαριστήσει τον Χρήστο Δάρα για την άμεση παρέμβασή του».

 

Ετικέτες