Μοιράζει εξώδικα από τις φυλακές ο Μένιος Φουρθιώτης – Έστειλε και στον Κώστα Βαξεβάνη

Μοιράζει εξώδικα από τις φυλακές ο Μένιος Φουρθιώτης – Έστειλε και στον Κώστα Βαξεβάνη

Ενοχλημένος φαίνεται ότι είναι ο Μένιος Φουρθιώτης από την αναπαραγωγή της είδησης της μεταφοράς του στο Δρομοκαΐτειο για εξετάσεις και τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός. Για το λόγο αυτό αποφάσισε να αποστείλει εξώδικο κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, του koutipandoras.gr και του documentonews.gr κάτι που είναι εντελώς παράδοξο, δηλαδή το να γίνεται προσπάθεια φίμωσης των δημοσιογράφων για αναπαραγωγή δηλώσεων.

Ο τηλεπαρουσιαστής κάνει λόγο για «κακόβουλα, δυσφημιστικά και άκρως αποπροσανατολιστικά» δημοσιεύματα σημειώνοντας μάλιστα ότι παραβιάστηκε η νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και ιατρικού απορρήτου.

Παράλληλα ο Μ. Φουρθιώτης στο εξώδικό του, το οποίο κοινοποιείται σε 47 (!) άτομα ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – εις διπλούν (!) – λέει «σας δηλώνω ρητά πως σας απαγορεύω από τούδε και στο εξής την οποιαδήποτε αναφορά σε οποιοδήποτε ζήτημα το οποίο αφορά στο πρόσωπό μου».

Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή ο Μένιος Φουρθιώτης, παρά τα όσα έχουν συμβεί και έχουν οδηγήσει τις αρχές στην απόφαση της προφυλάκισής του, ζητά να μην αναφέρεται το όνομά του, την ώρα που οι απαιτήσεις και οι κινήσεις του βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι ο κ. Φουρθιώτης έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από τα δημοσιεύματα του Documento. Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ερευνάται για το συμβόλαιο εξόντωσης του Κώστα Βαξεβάνη, ενώ εκκρεμούν σε βάρος του μία σειρά από εισαγγελικές έρευνες σε βάρος του έπειτα από δημοσιεύματα του Documento. Για να το πούμε απλά εάν δεν είχαν προηγηθεί οι δημοσιογραφικές έρευνες του Documento ο Φουρθιώτης ακόμη θα έβγαζε στις εκπομπές του κορυφαίους υπουργούς της ΝΔ και θα κυκλοφορούσε με πολυμελή αστυνομική φρουρά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η συγκεκριμένη είδηση σχετικά με τη μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο δημοσιεύθηκε σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας. Παρόλα αυτά ο Φουρθιώτης επέλεξε να στείλει στοχευμένα εξώδικο.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο τηλεπαρουσιαστής απέστειλε εξώδικο και στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter