Μοιράζουν αφειδώς δημόσιο χρήμα σε κολλητούς, κουμπάρους και φαντάσματα, στο Documento της Κυριακής – Μαζί το Docville

Μοιράζουν αφειδώς δημόσιο χρήμα σε κολλητούς, κουμπάρους και φαντάσματα, στο Documento της Κυριακής – Μαζί το Docville

Σκάνδαλο να σου σηκώνεται η… Πέτσα!

Όλα τα ντοκουμέντα για το κόλπο γκρόσο. Ποιοι είναι οι πραγματικοί αποδέκτες του χρήματος που κατευθύνεται σε ανύπαρκτα σάιτ και ΜΜΕ που έχουν βάλει λουκέτο.

Ι.Σ. ΚΑΡΙΩΤΗΣ: Στέλιος Πέτσας: Τσέπας με ξένες τσέπες. Το πορτρέτο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ που δρα ως διώκτης των ανεπιθύμητων στο αφεντικό του και στον ίδιο

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ Στην Ελλάδα ολιγοπώλιο με τις πιο ακριβές τιμές της Ευρώπης. Τι αποκαλύπτει η έρευνα του Documento.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ Το πόρισμα που κρύβει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Διακριτικά στις στολές, κάμερες στα κρατητήρια

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ, άρθρο: Συμφωνία για ΑΟΖ με εκπτώσεις κυριαρχίας;

Σε αυτό το τεύχος αρθρογραφούν: Μιχάλης Κατρίνης, Γιάννης Σκαρπέλος, Κώστας Θεριανός, Θεοδόσης Γκελτής, Βασίλης Λύκος

ΣΤΑΓΙΑΤΕΣ ΠΗΛΙΟΥ «Το νερό δεν πωλείται και δεν θα περάσει του Μπέου». Οι κάτοικοι ανυποχώρητα ενάντιοι στην απόφαση του Δήμου Βόλου για την πηγή τους

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ «Κλέβουν» την εισφορά αλληλεγγύης από 240.000 δικαιούχους

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ο κορονοϊός χτυπάει και τα προσωπικά δεδομένα

ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ Νέο μοντέλο δημόσιας ασφάλειας με σταδιακή κατάργηση της αστυνομίας προωθεί το δημοτικό συμβούλιο

ΛΙΒΥΗ Στο τραπέζι η εκεχειρία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Τι αλλάζει με την αποχώρηση Γιαννακόπουλου

ΕΚΤΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Έξω από το κάδρο των συζητήσεων της κυβέρνησης με FIFA – UEFA ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Και όπως πάντοτε μαζί και το docVille:

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ, συνέντευξη: «H “Εκδίκηση της γυφτιάς” ήταν παιδί της εποχής της»

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Από τη στρατηγική του ήλιου και της θάλασσας στο απόλυτο τίποτε της νέας καμπάνιας «Greek Summer is a state of mind»

Docville: State of (no) mind

Στο ένθετο Docville της εφημερίδας Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020:

Η επικοινωνιολόγος – διδάκτωρ του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ Ήρα Παπαδοπούλου με αφορμή την αμφιλεγόμενη καμπάνια «Greek summer is a state of mind» του ΕΟΤ γράφει για τη στρατηγική προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο μουσικός Νίκος Ξυδάκης μιλά στο Documento και την Αφροδίτη Ερμίδη για την κυκλοφορία του νέου του single αλλά και για τη διαδρομή του στο ελληνικό τραγούδι.

Η Ναταλία Ρασούλη και ο Άγγελος Σφακιανάκης γράφουν για τη Χαρούλα Αλεξίου με αφορμή την πρόσφατη δήλωσή της ότι σταματάει το τραγούδι. Στην επιμέλεια η Έμυ Ντούρου.

Μια κουβέντα του Κώστα Παπαδάκη, συνηγόρου πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων ψαράδων στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την Έμυ Ντούρου με αφορμή το βιβλίο του «Το “άλλο άκρο” στο εδώλιο: Δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά;» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τόπος.

Ο Γιάννης Σκαρπέλος, καθηγητής Σπουδών Οπτικού Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, γράφει με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από τους αστυνομικούς στη Μινεάπολη για την οπτική και τη δεοντολογία των εικόνων μιας δολοφονίας και μιας εξέγερσης.

Ο Θοδωρής Κουμαρτζής, υπεύθυνος επικοινωνίας και συντονισμού του μουσείου Seikilo περιγράφει την ιδιαίτερη έκθεση αρχαίων μουσικών οργάνων με βιωματικές ξεναγήσεις που φιλοξενείται στους χώρους του μουσείου. Στο ρεπορτάζ η Μαρίνα Αγγελάκη.

Δημιουργοί από την Ελλάδα και τον κόσμο γράφουν για τα έργα τους που συνθέτουν το πρότζεκτ «Enter» της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση: Στέφανος Τσιβόπουλος, Γιάννης Μανταφούνης, Ηλίας Αδάμ, Εύη Καλογηροπούλου, Αμπιγκέιλ Μπράουντ – Μάικλ Σιλβερστόουν, Ακίρα Τακαγιάμα, Γιώργος Ζώης, Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

Πώς συνδέεται η πανδημία και η κρίση που αυτή προκαλεί με το μοντέλο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού; Ένα από τα ερωτήματα που απαντά ο Όμιλος Φίλων Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Στη στήλη Νew Entries που επιμελείται η Αφροδίτη Ερμίδη παρουσιάζεται ο μουσικός Ανδρόνικος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter