Μονεμβασιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε τους δύο ηλικιωμένους – Το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στο κρατητήριο

Μονεμβασιά:  Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε τους δύο ηλικιωμένους – Το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στο κρατητήριο

Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 52χρονος που παρέσυρε με το όχημα του και σκότωσε δύο ηλικιωμένους το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς με τις μαρτυρίες για τα όσα συνέβησαν να σοκάρουν.

«Ο δράστης μπήκε αντίθετα το βράδυ του Σαββάτου στις 9.45 με μεγάλη ταχύτητα στο μονόδρομο, βγήκε στον δρόμο και χτύπησε ένα παπάκι που δύο συμπολίτες μας» περιγράφει, ο αντιδήμαρχος της περιοχής Σταύρος Χρηστάκος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (στον ΣΚΑΪ

«Τους έριξε κάτω βάζει τον έναν στο σασί, από κάτω του αυτοκινήτου, τον παρασέρνει τον σέρνει αιμόφυρτο 250 μέτρα περίπου» υποστηρίζει ο κ. Χρηστάκος, σημειώνοντας ότι ο ηλικιωμένος ήταν εν ζωή και μάλιστα ορισμένοι λένε ότι φώναζε. Μέσα σε πέντε λεπτά σύμφωνα με την περιγραφή του αντιδημάρχου Μονεμβασιάς, ο 52χρονος οδηγός γύρισε στο σημείο, παρέσυρε και τον δεύτερο ηλικιωμένο, τον οποίο είχαν αφήσει στη θέση του έως ότου έρθει το ασθενοφόρο, φοβούμενοι εσωτερική αιμορραγία.

«Επιστρέφει με πολύ μεγάλη ταχύτητα τον παρασέρνει – άλλοι λένε ότι τον σημάδεψε, άλλοι λένε ότι τον παράσυρε, δεν τον σημάδεψε. Υπάρχουν μερικοί αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι όπως περνούσε επεδίωξε να περάσει από πάνω του», τόνισε χαρακτηριστικά. Τον δεύτερο τραυματία, που είχε χτυπήσει μόνο στο πόδι τον παρέσυρε για 150 μέτρα και κατέληξε πλέον «σε μια λίμνη αίματος».

«Οι Μονεμβασίτες πήγαν και έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητό του. Του χτύπαγαν τα τζάμια, του φώναζαν να σταματήσει. Τελικά ένας συμπολίτης μας ασφαλιστής, με αυτοθυσία έβαλε το αυτοκίνητό του μες το δρόμο, έπεσε αυτός επάνω και οι αστυνομικοί έβαλαν το δικό τους όχημα μες τη μέση και κατάφεραν και τον έπιασαν», τόνισε ο κ. Χρηστάκος.

Ο αντιδήμαρχος θεωρεί απίθανο οι δύο ηλικιωμένοι να είχαν προηγούμενα με τον 52χρονο αν και δεν αποκλείει να γνωρίζονταν καθώς η Μονεμβασιά έχει 1.000 κατοίκους.

 «Δεν έγινε και τίποτα»

«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» φέρονται να ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το Σάββατο το βράδυ στη Μονεμβασιά, σύμφωνα με το notospress.gr.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα μάτια τους όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Άμεσα έσπευσαν περιπολικά στο σημείο και καταδίωξαν τον δράστη.

«Πήγε να με κλειδώσει μαζί του στο κρατητήριο» λέει ο Κούγιας για τον 52χρονο

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 52χρονου δράστη και τον επισκέφθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σκάλας Λακωνίας όπου κρατείται, κατήγγειλε ότι ο 52χρονος επιχείρησε να τον κλειδώσει μαζί του στο κρατητήριο.

Έκανα και ένα ατόπημα, μπήκα στον προθάλαμο… και πήγε να με κλειδώσει μέσα μαζί του! Να με βάλει μέσα στο κρατητήριο» δήλωσε ο κ. Κούγιας το βράδυ της Κυριακής.

«Είναι χτυπημένος παντού, άσχημα πολύ στο πρόσωπο και δεν μπορεί να επικοινωνήσει» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας και εξήγησε ότι ο 52χρονος θα εξεταστεί από γιατρούς αμέσως και «είναι στα χέρια της επιστήμης (…). Αν οι γιατροί απόψε επιτρέψουν τη μεταγωγή του στον εισαγγελέα Σπάρτης, αύριο το πρωί (Δευτέρα) θα του ασκηθεί ποινική δίωξη».

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχει πειράξει ούτε κουνούπι στη ζωή του. Δεν παντρεύτηκε, έχει αφιερώσει τη ζωή του στους γονείς του. Εχει πολύ μεγάλη περιουσία. Καλλιεργεί 270 στρέμματα, έχει ξενοδοχειακή μονάδα, είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος…» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος για τον 52χρονος, συμπληρώνοντας πάντως ότι «υπάρχει κάποιο ιστορικό (ψυχολογικών προβλημάτων) στην οικογένεια» αφού η «η μητέρα του είναι χρόνια διπολική…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter