Μόνη λύση η κεντρική διαχείριση

Μόνη λύση η κεντρική διαχείριση

Τα τηλεοπτικά των ΠΑΕ θα είναι το επόμενο επεισόδιο στην κόντρα των βαρόνων του ελληνικού ποδοσφαίρου και στη μάχη αυτή θα συμπαρασύρουν και τις υπόλοιπες ομάδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με μπροστάρηδες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ομάδες της Σούπερ Λίγκας αναζητούν νέα τηλεοπτική στέγη ως «απάντηση» στον Βαγγέλη Μαρινάκη στα χέρια του οποίου πέρασε πλέον η Nova.

Οι τρεις ΠΑΕ λέγεται ότι έχουν –ακόμη βρίσκονται σε διερευνητικό επίπεδο– επαφές με την τηλεοπτική πλατφόρμα Dazn (το λεγόμενο και αθλητικό Netflix), με σκεπτικό να βρουν λύση στο τηλεοπτικό τοπίο της νέας σεζόν. Οι δύο (ΠΑΟ και ΑΕΚ) με την είσοδο Μαρινάκη στη Nova θα αποχωρήσουν από αυτή, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στο PAOK TV. Με λίγα λόγια και οι τρεις κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και να την πατήσουν όπως την πάτησε με το Financial Fair Play της UEFA το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος για να γλιτώσει τις αυστηρές ποινές δεν μπόρεσε να κάνει μεταγραφές.

Το πράγμα επείγει και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κανάλια που θα ρίξουν λεφτά σε ένα απαξιωμένο προϊόν. Μόνο ψίχουλα.

Οπως και να έχει, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρος των ισχυρών και κομμένο στα δύο. Οσο κι αν οι βαρόνοι δεν ανέχονται ο ένας τον άλλον, η μόνη σωτήρια λύση για την επιβίωση των ΠΑΕ είναι η κεντρική διαχείριση. Οπως γινόταν τα πρώτα χρόνια του συνεταιρισμού. Ολοι μαζί και όχι ο ένας στη δύση και ο άλλος στην ανατολή. Αλλιώς πωλείται το εμπόρευμα με τις 14 ΠΑΕ κι αλλιώς με κάποιες από αυτές. Η αξία πέφτει και εκατομμύρια χάνονται. Από τη στιγμή, όμως, που τα εκτός ποδοσφαίρου συμφέροντα των τεσσάρων είναι διαφορετικά, δεν υπάρχει σωτηρία…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter