Μόνο νίκη χρειάζεται η ΑΕΛ κόντρα στο Βόλο

Μόνο νίκη χρειάζεται η ΑΕΛ κόντρα στο Βόλο

Η ουραγός Λάρισα με 27 βαθμούς αντιμετωπίζει σήμερα για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ εκτός έδρας τον Βόλο (7ος με 40 βαθμούς) και χρειάζεται μόνο νίκη για να διατηρήσει τις λιγοστές πιθανότητες παραμονής της. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να κλείσουν τα πλέι άουτ, χωρίς ήττα και φυσικά πρώτοι στην σχετική μίνι βαθμολογία.

Η ΑΕΛ

Την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ έχασε στην έδρα της από τον ΟΦΗ ένα καθοριστικό παιχνίδι κι αν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Βόλο, είναι πιθανό να μείνει οριστικά τελευταία από σήμερα.

Ήταν αήττητη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των πλέι άουτ με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Λάρισα κέρδισε τα τέσσερα από τα εννέα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αφού δεν είχε νίκη στα 16 προηγούμενα.

Έφερε 0-0 στη Λαμία στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της, μένοντας για τρία παιχνίδια αήττητη και μάλιστα δεν δέχτηκε γκολ και στα τρία, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της στην κατηγορία. Αν δεν δεχτεί και σήμερα, θα είναι νέο ρεκόρ στην ιστορία της.

Ο Βόλος

Χρειάζεται ένα ακόμα βαθμό στα δύο παιχνίδια που του απομένουν, για να είναι και μαθηματικά πρώτος στα πλέι άουτ. Δεν έχει χάσει ακόμα στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά έχει τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε παιχνίδια.

Ο Βόλος είναι αήττητος στα έξι τελευταία παιχνίδια του, με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Είναι ρεκόρ της ομάδας στην κατηγορία, από το καλοκαίρι του 2019 που ανέβηκε.

Στο τελευταίο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, φτάνοντας τις 10 ισοπαλίες στην έδρα του και τα 30 γκολ, από τότε που ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα.

Με την ΑΕΛ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του εντός έδρας. Είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία, με δύο νίκες με ΑΕΚ και Παναιτωλικό και ισοπαλίες με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μεταξύ τους

Και τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου έληξαν ισόπαλα. Και πέρσι έπαιξαν τρεις φορές, με τρίτο παιχνίδι για τα πλέι άουτ στη Λάρισα, φέτος το τρίτο γίνεται στο Βόλο.

Η ΑΕΛ είναι αήττητη στα πέντε παιχνίδια με αντίπαλο το Βόλο στη Σούπερ Λίγκα.

Ισόπαλα έχουν τελειώσει και τα δύο παιχνίδια που έπαιξαν στο Βόλο για τη Λίγκα οι δύο ομάδες. Πέρσι στον δεύτερο γύρο 0-0 και φέτος στον πρώτο γύρο 1-1.

Η ιστορία

Νίκες Βόλου: 0

Ισοπαλίες: 3

Νίκες ΑΕΛ: 2

Με γηπεδούχο το Βόλο

Νίκες Βόλου: 0

Ισοπαλίες: 2

Νίκες ΑΕΛ: 0

Στην κανονική διάρκεια

31.10.2020: Βόλος – ΑΕΛ 1-1

(83’ σουτ Δουβίκας – 51’ πέναλτι Πινακάς. Στο 50’ 2η κίτρινη Μήτογλου του Βόλου, 85’ κόκκινη Ριένστρα του Βόλου)

30.01.2021: ΑΕΛ – Βόλος 0-0.

Τα παιχνίδια των πλέι άουτ ξεκινούν σήμερα στις 19.30. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και η Λαμία τον ΟΦΗ.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter