Μόνο ο Μητσοτάκης βλέπει την Ελλάδα ως «θετική έκπληξη»!

Μόνο ο Μητσοτάκης βλέπει την Ελλάδα ως «θετική έκπληξη»!

Τι κι αν κάηκε, κι αν πνίγηκε η μισή χώρα. Τι κι αν ο πληθωρισμός καλπάζει και ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει λογαριασμούς, φαγητό, δάνεια, νοίκια…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη περιφέρεται ανά την Ελλάδα, εκεί που δεν θα τον αποδοκιμάσουν εννοείται, και κάνει δηλώσεις ωραιοποίησης βασιζόμενος στα «φιλικά» Μέσα Ενημέρωσης.

Δεν πτοείται από τις παρακολουθήσεις γαλάζιων, αντιπολίτευσης, στελεχών και πάει λέγοντας. Δεν έχει σημασία το στραπάτσο που του έτυχε στις πρόσφατες εκλογές. Εκείνος απτόητος συνεχίζει και θα συνεχίσει την εικονική πραγματικότητα:

«Η Ελλάδα σήμερα είναι μία θετική έκπληξη σε ένα περιβάλλον αρκετών αρνητικών ειδήσεων, έχοντας πια δρομολογήσει μία πορεία αναπτυξιακή πολύ δυναμική με απολύτως τακτοποιημένα τα δημόσια οικονομικά », δήλωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Γιάννινα.

Ίσως βέβαια να κρίνει αποκλειστικά από τα οικονομικά αποτελέσματα των μεγάλων επιχειρήσεων και του προϋπολογισμού μετά την αφαίμαξη που έχει κάνει!

Το μόνο που έκανε για να μαζέψει τα αμάζευτα είναι πως επανέλαβε πως «η κυβέρνηση πάντα συνεργάζεται με όλους τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης». Μια προσπάθεια να πάρει πίσω τους προεκλογικούς εκβιασμούς που δεν έπιασαν.

Αυτό βέβαια μην το πάρετε τοις μετρητοίς. Είναι σαν κι αυτό που είπε ότι θα πατάξει την αισχροκέρδεια για να τον αδειάσει λίγο αργότερα ο υπουργός εργασίας Άδωνης Γεωργιάδης.

Το δούλεμα πάει σύννεφο και τα περισσότερα ΜΜΕ είναι έτοιμα να τα επαναλάβουν.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter