Μόνο στην πόρτα του κοσμηματοπωλείου και όχι στο εσωτερικό βρέθηκαν αποτυπώματα του Ζακ (Photo)

Μόνο στην πόρτα του κοσμηματοπωλείου και όχι στο εσωτερικό βρέθηκαν αποτυπώματα του Ζακ (Photo)

Νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου φέρνει στο φως το documentonews.gr. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στην Εισαγγελία, αποτυπώματα του Ζακ έχουν βρεθεί μόνο στην εξώπορτα του κοσμηματοπωλείου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που στάλθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής (26 Σεπτεμβρίου 2018) και πλέον αποτελεί μέρος της δικογραφίας, ταυτίστηκε, όπως διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά «ένα τμήμα παλαμικού που βρέθηκε στην εξωτερική επιφάνεια γυάλινης πόρτας εισόδου του κοσμηματοπωλείου με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του θανόντα Κωστόπουλου Ζαχαρία».

Επίσης ταυτίστηκαν δύο τμήματα δακτυλικών αποτυπωμάτων –δεξιός παράμεσος και δεξιός κοτίτης- του κοσμηματοπώλη, τα οποία βρέθηκαν «σε επιφάνεια πάγκου τοποθέτησης κοσμημάτων εντός του κοσμηματοπωλείου».

Κατά την εξερεύνηση που διενεργήθηκε στο κοσμηματοπωλείο στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, εντοπίστηκαν τμήματα αποτυπωμάτων που «παραμένουν ανόμοια με τα αποτυπώματα των ανωτέρω», ενώ τμήμα αποτυπώματος που εντοπίστηκε στην επιφάνεια κορνίζας, η οποία αποτελεί πειστήριο, «είναι ανόμοιο με τα αποτυπώματα των ανωτέρω». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter