Μόνο την ΑΕΚ έχει στο μυαλό του ο Κόλα

Μόνο την ΑΕΚ έχει στο μυαλό του ο Κόλα

Τα σενάρια που αφορούσαν τον Χριστόφορο Κόλα ως πιθανό αντικαταστάτη του Κριστιάν Πανούτσι στην εθνική Αλβανίας, διαψεύστηκαν εν τη γενέσει τους.

Ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη επικοινώνησε με το αλβανικό ΜΜΕ που δημοσίευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και ξεκαθάρισε την κατάσταση. Ο Κόλα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και τον πρόεδρο, ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Αυτή την στιγμή, εκτός από το σεβασμό και την εκτίμηση που έχουμε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αρμάντο Ντούκα καθώς και την από καιρό επιθυμία και των δύο για μελλοντική συνεργασία στην Εθνική Ομάδα, δεν υπάρχει κάτι ρεαλιστικό να αναφέρω.

Είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στο πρότζεκτ της ΑΕΚ και στην 4ετη συνεργασία με τον προπονητή και φίλο μου Μαρίνο Ουζουνίδη. Εύχομαι η Εθνική Ομάδα να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη στιγμή και είμαι σίγουρος οτι ο Πρόεδρος μαζί με τους συνεργάτες του θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να επιστρέψει η ομάδα στις πρόσφατες επιτυχίες» ήταν το νόημα όλων όσα διεμήνυσε στους Αλβανούς ρεπόρτερ.

* Επέστρεψαν στα Σπάτα σήμερα οι ποδοσφαιριστές μετά το διήμερο ρεπό που είχα εκχωρήσει ο Ουζουνίδης. Μαζί και οι διεθνείς της εθνικής ανδρών που γυμνάστηκαν χαλαρά.

Ο Οικονόμου και ο Κλωναρίδης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα καθώς η επιστροφή τους τοποθετείται στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Τσόσιτς ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Την Τετάρτη επιστρέφει και ο Κώστας Γαλανόπουλος ο οποίος ρίχνεται αύριο στη μάχη της πρόκρισης με την εθνική Ελπίδων (U21).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter