Μόνος δεύτερος ο Αρης, νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ

Μόνος δεύτερος ο Αρης, νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ

Ο Αρης ολοκλήρωσε με νίκη (1-0 τον ΟΦΗ) τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και είναι μόνος δεύτερος μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Βόλο.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν το παιχνίδι με… τσίτα το γκάζι και στο 6’ πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε το «τρίποντο» της νίκης. Ο Μπερτόγλιο έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, στο κατάλληλο τάιμινγκ τροφοδότησε τον Μήτρογλου, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 8’ ο Αρης είχε και δοκάρι με τον Σίλβα, ενώ ο σκόρερ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 23’. Στη θέση του Μήτρογλου πέρασε ο Μάνος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο 45λεπτο με τον Γκάμα να απειλεί στο 55’.

Η κρητική ομάδα έμεινε στην προτελευταία θέση, καθώς δεν τα κατάφερε ούτε με τον Νίκο Νιόπλια στο πάγκο της.

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο ΠΑΣ κατέκτησε άλλη μία νίκη επικρατώντας 1-0 του φορμαρισμένου Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα και είχαν δύο δοκάρια με τους Παμλίδη (13’) και Ελευθεριάδη (24’), ενώ ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Φερνάντεθ στο 46’. Ο ΠΑΣ πήρε τους τρεις βαθμούς με γκολ του Μπρένερ στο 85’.

ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ: Ο Απόλλων με γκολ του Σλίβκα, μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπεντινέλι, κατέβαλε 1-0 τον Παναιτωλικό, ο οποίος παρέμεινε στην 12η θέση.

ΛΑΜΙΑ: Η γηπεδούχος ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Ατρόμητο. ΣΤΟ 43’ η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καραμάνου από τον Γούτα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ντέλετιτς, αλλά ο Μανδάς έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε την μπάλα. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter