Μοντέλο αποκαλύπτει ότι είχε ως ανήλικη ερωτική σχέση με τον Γούντι Άλεν και έκαναν τρίο με τη Μία Φάροου (Photos)

Μοντέλο αποκαλύπτει ότι είχε ως ανήλικη ερωτική σχέση με τον Γούντι Άλεν και έκαναν τρίο με τη Μία Φάροου (Photos)

Το 1976, το 16χρονο μοντέλο Babi Christina Engelhardt ξεκίνησε μια κρυφή οκταετή σχέση με τον τότε 41χρονο Γούντι Άλεν, η οποία αντικατοπτρίστηκε σε μία από τις πιο διάσημες ταινίες του, το Manhattan.

 Τώρα, με αφορμή το κίνημα #MeToo και τα προσωπικά σκάνδαλα του Allen, κοιτάζει πίσω με μικτά συναισθήματα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter.

Η Engelhardt ήταν 16 ετών, ξανθιά, με πράσινα μάτια, επίδοξο μοντέλο, με οδυνηρό παρελθόν, όταν γνώρισε τον Γούντι Άλεν στο θρυλικό εστιατόριο Elaine’s της Νέας Υόρκης.

Βγαίνοντας από την τουαλέτα, τον Οκτώβριο του 1976, άφησε στο τραπέζι του ένα σημείωμα με τον αριθμό τηλεφώνου της, γράφοντας: «Αφού έχετε υπογράψει τόσα αυτόγραφα, αυτό είναι το δικό μου».

Σύντομα ο Άλεν την κάλεσε στο διαμέρισμά του, στην Πέμπτη Λεωφόρο, χωρίς να τη ρωτήσει την ηλικία της. Εκείνη του είπε ότι πήγαινε ακόμη στο γυμνάσιο και ζούσε στο Νιου Τζέρσεϊ με την οικογένειά της, φιλοδοξώντας να γίνει μοντέλο στο Μανχάταν.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, και πριν γίνει 17 ετών (το νόμιμο όριο για συναινετικό σεξ στη Νέα Υόρκη) είχαν γίνει εραστές.

Το ζευγάρι ξεκίνησε μια παράνομη σχέση που διήρκεσε για οκτώ χρόνια, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με την ίδια, έκαναν και τρίο με τη σύζυγο του Άλεν, Μία Φάροου.

Όπως λέει η ίδια, πλέον, στα 59 της, με αφορμή το κίνημα #MeToo η κάποτε γλυκόπικρη ανάμνηση από αυτήν την εποχή έχει γίνει πλέον κάτι πιο πολύ πιο άβολο και δεν της αρέσει να κρίνεται η τότε ζωή της από τις νέες νόρμες της εποχής.

Και διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται να τον κακολογήσει ή να του επιτεθεί, διότι η ιστορία τους είναι για την ίδια μία ιστορία αγάπης, η δικιά τους ιστορία αγάπης, η οποία τη διαμόρφωσε σε αυτό που είναι και για την οποία δεν μετανιώνει .


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter