Monty Python για τον θάνατο του Τέρι Τζόουνς: Two down, four to go

Monty Python για τον θάνατο του Τέρι Τζόουνς: Two down, four to go

Δίχως να χάσουν το χαρακτηριστικό τους χιούμορ, οι Monty Python αποχαιρέτισαν στα social media τον Τέρι Τζόουνς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

O Ουαλός σκηνοθέτης και επί χρόνια μέλος της φοβερής παρέας των Monty Python, οι οποίοι θεωρήθηκαν από πολλούς ως οι «πιονιέροι του βρετανικού χιούμορ», άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη σε ηλικία 77 ετών.

Στο επίσημο προφίλ των Monty Python στο Facebook αναρτήθηκε ο αποχαιρετισμός της ομάδας στον Τέρι Τζόουνς, με το «μαύρο χιούμορ» να μη… λείπει. «Αντίο αγαπημένε Τέρι Τζ. Δύο έφυγαν, τέσσερις σε αναμονή. Με αγάπη, Τέρι Τζ., Μάικ, Τζον και Έρικ», ήταν το μήνυμα των Pythons.

https://www.facebook.com/MontyPython/photos/a.274482429386287/1529328673901650/?type=3&theater

Νωρίτερα, ο Τζον Κλιζ είχε γράψει τα εξής στο Twitter για την απώλεια του Τέρι Τζόουνς: «Φαίνεται παράξενο που ένας άνθρωπος με τόσα ταλέντα και με αστείρευτο ενθουσιασμό έπρεπε να σβήσει τόσο ήσυχα. Ένα από τα πολλά κατορθώματά του, για εμένα το μεγαλύτερο δώρο που έδωσε σε όλους, ήταν το Life of Brian. Τελειότητα. Δύο έφυγαν, τέσσερις σε αναμονή…».

Ο Τέρι Τζόουνς είναι το δεύτερο μέλος των Python που «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από τον Γκρέιαμ Τσάπμαν, που απεβίωσε το 1989, νικημένος από καρκίνο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter