Μωραΐτης σε Αυγενάκη: «Όλες οι παρεμβάσεις σας προκαλούν χάος»

Μωραΐτης σε Αυγενάκη: «Όλες οι παρεμβάσεις σας προκαλούν χάος»

Δριμεία κριτική ασκήθηκε στη Βουλή στον υφυπουργό Αθλητισμού για το μπάχαλο που έχει προκαλέσει στη Super League 2, η οποία κατέβασε ρολά μετά τους χειρισμούς του Λευτέρη Αυγενάκη στη μοιρασιά των κερδών από τη φορολογία του Στοιχήματος. Το πρωί στη συζήτηση του σχεδίου νόμου: «Διατάξεις για τη θωράκιση του θεσμικού πλαισίου του αθλητισμού και τον εξορθολογισμό της αθλητικής νομοθεσίας», ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Μωραΐτης, έκανε λόγο για «επιτομή της αποτυχίας της πολιτικής του Λευτέρη Αυγενάκη».

Είπε μεταξύ άλλων ο Μωραΐτης: «Ένα σοβαρό θέμα όπως οι αλλαγές στη διαιτησία έρχονται στο παρά πέντε, μένοντας εκτός διαβούλευσης. Πρόκειται για αντιδημοκρατική πρακτική. Δεν έγινε διαβούλευση με την ΕΠΟ. Τι έγινε με την τροπολογία σας για την επαγγελματική διαιτησία; Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο ελεγκτή και ελεγχόμενου;

Έχετε δημιουργήσει μπάχαλο στη Super League 2. Είναι επιτομή της αποτυχίας της πολιτικής σας. Απαξιώσατε τις διοικήσεις των ομάδων. Επιλέγετε τη σύγκρουση με τη Super League 2 για να δικαιολογήσετε τη μεταφορά χρημάτων σε άλλες διοργανώσεις, κάποιες από τις οποίες θα γίνουν στην περιφέρειά σας. Δεν ταιριάζει σε ευρωπαϊκό κράτος αλλά σε μπανανία. Όλες οι παρεμβάσεις σας προκαλούν χάος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter