Μοσκοβισί: Τα μέτρα Τσίπρα δεν αλλάζουν τους όρους της συμφωνίας του Eurogroup

Μοσκοβισί: Τα μέτρα Τσίπρα δεν αλλάζουν τους όρους της συμφωνίας του Eurogroup

Η δήλωση του Ευρωπαίου Επίτροπου, Πιέρ Μοσκοβισί, αργά σήμερα το απόγευμα, στο γαλλικό πρακτορείο AFP, αποκαθιστά την πραγματικότητα και έρχεται σε αντίθεση με τους ακραίους κύκλους που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη διαπραγμάτευση, επισημαίνουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

“Στα μάτια μου οι όροι της συμφωνίας του Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα” δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, AFP, οι όροι της συμφωνίας του Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, ενώ ο Ευρωπαίος Επίτροπος τόνισε η απαραίτητη ελάφρυνση του χρέους δεν έρχεται σε αντίθεση με την κοινωνική συνοχή που αναμένει ο ελληνικός λαός.

ΥΓ.

Το κείμενο στα γαλλικά: “A mes yeux, les conditions de l’accord de l’ Eurogroupe ne sont pas changées par les mesures décidées par le gouvernement de M. Tsipras”, a insisté M. Moscovici, observant qu’il ne voulait “pas opposer l’allègement de la dette indispensable et la cohésion sociale que le peuple grec attend”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter