Μόσχα: Επιβάτης γδύθηκε και στάθηκε… γυμνός στην ουρά λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση του – Τι απίθανο επικαλέστηκε! (Video)

Μόσχα: Επιβάτης γδύθηκε και στάθηκε… γυμνός στην ουρά λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση του – Τι απίθανο επικαλέστηκε! (Video)

Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο που δείχνει έναν άντρα να επιχειρεί να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με προορισμό την Κριμαία σε αεροδρόμιο της Μόσχας, αφού πρώτα έβγαλε τα ρούχα του μπροστά στο κοινό. Μάλιστα στάθηκε ατάραχος στην ουρά για να ελέγξει το εισιτήριό του, πριν επέμβει η αστυνομία και τον συλλάβει.

Στην αρχή, όλα φαίνονταν σαν ένα τυπικό Σάββατο στο αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας. Οι επιβάτες στάθηκαν στην ουρά για προκειμένου να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο για την πόλη της Συμφερούπολης στην Κριμαία. Αλλά ένας άνθρωπος ξεχώρισε ξεκάθαρα.

Πλάνα από τη σκηνή δείχνουν τον άνθρωπο αυτό να στέκεται στην ουρά γυμνός και μόνο καλύπτοντας τα απόκρυφα μέρη του, για τον τελικό έλεγχο επιβίβασης. 

Δεν ήταν ξεκάθαρο τι είχε στο μυαλό ο άνθρωπος, αλλά σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο άντρας εξήγησε την ενέργειά του αυτή λέγοντας ότι “τα ρούχα κάνουν την αεροδυναμική του σώματος χειρότερη” και ότι “είναι πιο εύκολο να πετάξεις γυμνός”!

Πάντως αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι αστυνομικές δυνάμεις που του φόρεσαν χειροπέδες πισθάγκωνα και τον γονάτισαν γυμνό στο δάπεδο χωρίς καν να τον καλύψουν με κάποιο ένδυμα ή έστω κουβέρτα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter