Όρεξη να υπάρχει!

Μόσχα: Μπορείς να παντρευτείς ακόμα και στο ζωολογικό κήπο!

Για μερικούς το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο γάμος, για άλλους όμως το που και το πως θα τον κάνουν…

Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν έδωσε μια λύση αφού με απόφασή του, ο γάμος μπορεί να γίνει (σχεδόν) όπου γουστάρεις!

Οι Μοσχοβίτες θα μπορούν να τελούν πλέον τους γάμους τους σε εορταστική ατμόσφαιρα, εφόσον το επιθυμούν, στον ζωολογικό Κήπο της Μόσχας, στην πινακοθήκη του γνωστού ζωγράφου Ιλιά Γκλαζουνόφ που απεβίωσε πρόσφατα, σε μουσεία αλλά και σε πάρκα

Κατά αυτόν τον τρόπο ο δήμαρχος της Μόσχας δημιουργεί μια νέα παράδοση στις γαμήλιες τελετές, που λαμβάνει υπ’ όψιν θα έλεγε κάποιος τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντα των μελλόνυμφων.

Η απόφασή του αυτή δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Μόσχας, όπου περιλαμβάνεται και ο σχετικός κατάλογος με τους νέους αυτούς χώρους τέλεσης γαμήλιων τελετών, στον οποίο περιλαμβάνονται αρκετά μουσεία (μεταξύ των οποίων και το Μουσείο Πούσκιν της Μόσχας), ιστορικές επαύλεις που έχουν μετατραπεί σε μουσειακούς χώρους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.