MotoGP: Τέλος… τώρα ο Zarco από την KTM!

MotoGP: Τέλος… τώρα ο Zarco από την KTM!

Σε… δραστικές λύσεις προχώρησε η ΚΤΜ καθώς αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιό της με τον Zarco από… σήμερα και όχι στο τέλος της σεζόν όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Όπως έγινε γνωστό, τη θέση του Γάλλου αναβάτη θα πάρει ο δοκιμαστής Mika Kalio.

Ο Zarco δεν έμεινε ικανοποιημένος από την μοτοσικλέτα, το ίδιο και η αυστριακή εταιρεία από τις επιδόσεις του καθώς ο ομόσταυλός του Pol Espargaro βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία, με αποκορύφωμα την δεύτερη θέση στις κατακτήριες δοκιμές του Σαν Μαρίνο. Ωστόσο, κάτι φαίνεται πως… ανάγκασε την εταιρεία να διακόψει άμεσα τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Έτσι, ο αγωνιστικός διευθυντής της KTM, Pit Beirer, αποφάσισε να τον θέσει εκτός από τα μέσα τη σεζόν: «Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που θα διασφαλίζουν πως θα χρησιμοποιούμε τα μέσα που έχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κι αυτή τη στιγμή έχουμε πάρει τη σωστή κατεύθυνση στο MotoGP», ανέφερε και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε πως ο Mika θα μπορέσει να μας βοηθήσει σε αυτή τη φάση χάρη στις γνώσεις και την προϊστορία του μαζί μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter