"Θετική η συνάντηση"

Μοτοπορεία και συνάντηση ντελιβεράδων - Νεφελούδη: Να προστατευτούν οι εργαζόμενοι (Photos, Video)

Δέσμευση για την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την παροχή στους διανομείς εταιρικών οχημάτων και μέσων προστασίας, όπως κράνη και προστατευτικά είδη μοτοσικλετιστή, έλαβε από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, αντιπροσωπεία των διανομέων, ντελίβερι και κούριερ, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους.

Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία, η συνάντηση ήταν θετική, καθώς έλαβε δεσμεύσεις για δύο από τα τρία αιτήματά τους. Σχετικά με το αίτημά τους να συμπεριληφθούν στη κατηγορία βαρέων και ανθυγιεινών ενσήμων, το θέμα θα συζητηθεί σε νέα συνάντησή τους, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των διανομέων, ντελίβερι και κούριερ, με επιστροφή στην αφετηρία της μοτοπορείας, το Πεδίον του Άρεως, ενώ, πριν από λίγο, άνοιξε η λεωφόρος Αλεξάνδρας από την Αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Bίντεο από την μαζική μοτοπορεία των εργαζόμενων με μηχανάκι, delivery, courier και εξωτερικών που κάλεσε το σωματείο "Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου". Τα αιτήματα τους ακούστηκαν δυνατά: - Να παρέχεται εταιρικό μηχανάκι - Να παρέχονται μέσα ατομικής προστασίας - Ενσημα βαρέα και ανθυγιεινά - Ενιαία Ειδικότητα #g400 #ergnews

Posted by Generation400 on Donnerstag, 25. Mai 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.