Motorola: Τρεις νέες συσκευές, και υψηλές προσδοκίες

Motorola: Τρεις νέες συσκευές, και υψηλές προσδοκίες

Τρεις νέες συσκευές λανσάρει η Motorola μέσα στον Οκτώβρη, με τις οποίες έχει υψηλές προσδοκίες για το μερίδιο αγοράς που προσδοκεί να κατακτήσει.

Ειδικότερα, πρόκειται για το Motorola edge 40 neo, το Motorola g84 5G και το Motorola g54 5G, τα οποία απευθύνονται στη «μεσαία» κατηγορία κινητών.

Motorola edge 40 neo

Το νέο Motorola edge 40 neo προσφέρει ένα ιδιαίτερα λεπτό σώμα (7,76 mm) και οι καμπύλες άκρες της συσκευής το κάνουν εύκολο στο κράτημα και τη μεταφορά, σύμφωνα με την εταιρεία. Επιπλέον, έχει υποβρύχια προστασία IP68, καθώς και αισθητήρα κάμερας Ultra Pixel 50MP με τεχνολογία άμεσης εστίασης όλων των pixel και 16 φορές ταχύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό για υψηλής ποιότητας νυχτερινές λήψεις.

Το βελτιωμένο Auto Night Vision ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο των νυχτερινών λήψεων με ακόμα  πιο ευκρινείς και ζωντανές φωτογραφίες στο σκοτάδι, έως και 16x πιο γρήγορα σύμφωνα με την εταιρεία.

Επίσης, η Ultra Pixel 50MP κάμερα που διαθέτει, χρησιμοποιεί 40% μεγαλύτερα pixel από την προηγούμενη γενιά, αφήνοντας περισσότερο φως να εισχωρήσει στον φακό, με αποτέλεσμα ουσιαστική βελτίωση στην ποιότητα της εικόνας και ζωντανές φωτογραφίες, μέρα και νύχτα. Η συσκευή προσφέρει επίσης υπερευρυγώνιο φακό 13MP με Macro Vision και κάμερα selfie 32MP με τεχνολογία quad pixel.

Αναφορικά με την αυτονομία, το Motorola edge 40 neo διαθέτει μπαταρία 5000mAh και γρήγορη φόρτιση 68W TurboPower, με αποτέλεσμα να μπορεί να φορτίσει από 0% σε 50% σε μόλις 15 λεπτά. Επιπλέον, διαθέτει οθόνη endless edge pOLED 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, με 10 bit και DCI-P3, που προσφέρει πιο ζωντανά, πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, και μέγιστη φωτεινότητα 1300 nits.

Για τους gamers, «φροντίζει» ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 7030 και η σύνδεση 5G, ενώ οι καταναλωτές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το cloud gaming χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό τους ως κονσόλα χειρός.

Επιπλέον χαρακτηριστικά που επεκτείνουν τη δύναμη του motorola edge 40 neo, περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επέκτασης της εικόνας σε τηλεόραση ή οθόνη υπολογιστή.

Παράλληλα, συνδέοντας τη συσκευή με ένα PC, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές του τηλεφώνου και στα αρχεία του υπολογιστή τους στην ίδια οθόνη. Αυτό περιλαμβάνει την κοινή χρήση αρχείων και εικόνων μεταξύ των δύο συσκευών, τη χρήση της κάμερας υψηλής ανάλυσης αντί της κάμερας web, την απάντηση κλήσεων ή την απάντηση μηνυμάτων απευθείας από τον υπολογιστή.

Το Motorola edge 40 neo έρχεται με Android 13 και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από τις πιο πρόσφατες λειτουργίες ασφαλείας και λογισμικού που ενημερώνονται συνεχώς. Αυτό περιλαμβάνει νέες βελτιώσεις Moto Secure:

– Σάρωση ασφαλείας: η δυνατότητα σάρωσης για απειλές και προειδοποίησης των χρηστών σχετικά με την ακεραιότητα του firmware της συσκευής, είναι το κλειδί για τη διόρθωση ευπαθειών και την ενίσχυση της αντίστασης του τηλεφώνου με την πάροδο του χρόνου.

– Ανίχνευση Phishing: πρόκειται για ένα λογισμικό εντός της εφαρμογής Moto Secure που εντοπίζει και προειδοποιεί τους χρήστες για πιθανές απειλές που σχετίζονται με ύποπτους συνδέσμους ή ιστότοπους προτού καν ανοίξουν τη σελίδα.

Συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία της Motorola με την εταιρεία Pantone, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην επιλογή και την αντιστοίχιση χρωμάτων, το motorola edge 40 neo είναι η πιο πρόσφατη συσκευή που διατίθεται σε χρώματα επιλεγμένα από τους ειδικούς της Pantone, καθώα διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: Black Beauty, βαθύ μαύρο, με ματ ακρυλικό υπόστρωμα και δύο επιλογές χρώματος: το Soothing Sea και το Caneel Bay, που διαθέτουν φινίρισμα από Vegan δέρμα.

Παράλληλα, το Motorola edge 40 neo είναι η πρώτη συσκευή Motorola edge στην περιοχή EMEA που αξιοποιεί τις υπηρεσίες αντιστάθμισης CO2 της Lenovο, μέσω μειώσεων εκπομπών στο σύνολο του μέσου κύκλου ζωής της κάθε συσκευής, ενώ παράλληλα υποστηρίζει δράσεις για το κλίμα σε όλο τον κόσμο. Επίσης, κυκλοφορεί σε συσκευασία 100% χωρίς πλαστικό, με μελάνι σόγιας και 60% ανακυκλωμένα υλικά, όπως χαρτί κράφτ και χαρτί αφής στην συσκευασία. Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία agood, το motorola edge 40 neo διαθέτει θήκη 100% φυτικής προέλευσης. Κάθε θήκη στο motorola edge 40 neo ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα επιλογής της συσκευής.

Επιπλέον, όταν έρθει η ώρα να αλλάξετε τη θήκη του τηλεφώνου, το agood Loop, που προσφέρει η agood, διευκολύνει στην ανακύκλωση της θήκης. Η παλιά θήκη θα χρησιμοποιηθεί σε κάτι νέο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα πάει ποτέ χαμένο κανένα από τα υλικά της. Με αυτόν το τρόπο, η Motorola ενισχύει τη  δέσμευσή της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, παρέχοντας παράλληλα στους χρήστες επιπλέον προστασία για την οποία μπορούν να αισθάνονται καλά.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η τιμή του Motorola edge 40 neo στην Ελλάδα θα είναι 399 ευρώ, ενώ στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται και φορτιστής 68W. Η διάθεσή του στη χώρα μας αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου.

Motorola moto g84 5G

 

Το νέο Motorola moto g84 5G προσφέρει κομψό σχεδιασμό σε μοναδικά χρώματα και πιο ευκρινείς λεπτομέρειες κάμερας, ενώ περιλαμβάνει σύστημα κάμερας με OIS, τεχνολογία ultra pixel και οθόνη 6,5” infinite contrast pOLED.

Το σύστημα κάμερας 50 MP με την τεχνολογία Ultra Pixel επιτρέπει περισσότερο φως να εισχωρήσει στην κάμερα, ενώ συνδυάζει τα pixel σε ένα μεγάλο pixel 2,0 μm για να παράγει φωτογραφίες που είναι φωτεινές και όμορφες, ενώ το OIS διασφαλίζει ότι δεν θα είναι ποτέ κουνημένες. Επίσης ο extra ευρυγώνιος φακός 8MP με Macro Vision, δίνει στους χρήστες επιπλέον επιλογές λήψεων, ενώ η κάμερα selfie 16MP διαθέτει γρήγορη εστίαση για πιο άνετες λήψεις.

Το Motorola moto g84 5G είναι το πρώτο στην οικογένεια moto g που διατίθεται στο «PANTONE Χρώμα της Χρονιάς 2023», PANTONE Viva Magenta. Αυτή η απόχρωση συμπληρώνεται από ένα μαλακό vegan δερμάτινο υπόστρωμά του που είναι απαλό στην αφή και εύκολο στο πιάσιμο. Τα χρώματά του περιλαμβάνουν επίσης το Marshmallow Blue, διαθέσιμο σε vegan δερμάτινο φινίρισμα, και το Midnight Blue που διαθέτει ματ πλαστική βάση για ένα κομψό προφίλ.

Η ιδιαίτερα ελαφριά και λεπτή εμφάνιση της συσκευής, συνδυάζεται με ένα κομψό προφίλ, μεταλλικό περίβλημα κάμερας και οθόνη χωρίς περιθώρια. Η συσκευή προσφέρει επίσης υδατοαπωθητικό σχεδιασμό  IP5411, για να διατηρείται η συσκευή ασφαλής όταν έρθει σε επαφή με χυμένο νερό ή πιτσιλιστεί.

Η συσκευή προσφέρει επίσης οθόνη 6,5” ιδιαίτερα ευρεία, infinite contrast pOLED. Αυτή η λειτουργία φωτίζει κάθε pixel ξεχωριστά, παράγοντας βαθύτερο μαύρο και πιο ζωντανά χρώματα. Διαθέτει επόσης γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz12, ενώ με έως και 1300 nits φωτεινότητας, μπορείτε να δείτε καθαρά την οθόνη στο άμεσο ηλιακό φως.

Η τεχνολογία της οθόνης  του moto g84 5G συμπληρώνεται από το Dolby Atmos που προσφέρει μια πιο πλούσια, πολυδιάστατη εμπειρία ήχου. Επιπλέον, το Spatial Sound της Motorola προσφέρει υψηλή ποιότητα και βελτιωμένη αίσθηση του χώρου, ανεξάρτητα από το αν ακούτε στα ισχυρά στερεοφωνικά ηχεία της συσκευής ή σε ακουστικά. Ενισχύοντας αυτές τις προτάσεις, η φορητή πλατφόρμα Snapdragon 695 5G προσφέρει ταχύτητες έως και 2,2 GHz με τη διαδικασία των 6 nm.

Επιπλέον, με το moto g84 5G μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο με την τηλεόραση ή την οθόνη υπολογιστή για πιο καθηλωτική ψυχαγωγία ή αυξημένη παραγωγικότητα. Κατά τη σύνδεση με οθόνη υπολογιστή μπορείτε να έχετε πρόσβαση τόσο στις εφαρμογές του τηλεφώνου, όσο και στα αρχεία του υπολογιστή σας, στην ίδια οθόνη. Αυτό περιλαμβάνει την κοινή χρήση αρχείων και εικόνων μεταξύ των δύο συσκευών, τη χρήση της κάμερας υψηλής ανάλυσης αντί της κάμερας web, την απάντηση κλήσεων ή την απάντηση σε μηνύματα απευθείας από τον υπολογιστή.

Τέλος, η συσκευή ενσωματώνει μπαταρία 5000mAh, καθώς και φόρτιση TurboPower 30W που προσφέρει ταχύτατη επαναφόρτιση, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνεται και φορτιστής.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το νέο Motorola moto g84 5G θα διατίθεται στα 299 ευρώ, και η διάθεσή του στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου.

Motorola moto g54 5G

 

Το Motorola moto g54 5G power edition έρχεται για να ανεβάσει τον πήχη στη ψυχαγωγία, με συνδεσιμότητα 5G και οθόνη 6,5″ FHD+ 120Hz που υποστηρίζεται από στερεοφωνικά ηχεία.

Η 6,5″ οθόνη με αναλογία διαστάσεων 20:9 προσφέρει απεικόνιση σε Full HD+ χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα εικόνας που συνήθως αναμένεται σε μια τυπική οθόνη. Προσφέρει επίσης ρυθμό ανανέωσης 120 Hz που προσαρμόζεται αυτόματα με βάση τον τύπο περιεχομένου στην οθόνη, ενώ ο ρυθμός low latency στα 240 Hz προσφέρει πολύ μεγαλύτερη απόκριση από μια τυπική οθόνη, σύμφωνα με την εταιρεία.

Επίσης, η συσκευή έρχεται με πολυδιάστατο ήχο Dolby Atmos, καθώς και με αισθητήρα 50MP με OIS, και τεχνολογία Quad Pixel για 4 φορές καλύτερη ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό για πιο ευκρινείς και ζωντανές φωτογραφίες, μέρα ή νύχτα.

 

Διαθέτει ακόμα κάμερα Macro Vision και μπροστινή κάμερα 16MP που συνοδεύεται με Face Beauty για φωτογραφίες που βελτιώνονται αυτόματα.

Στην «καρδιά» της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 7020 που προσφέρει έως και 2,2 GHz για πιο ομαλά βίντεο, gaming χωρίς προβλήματα και πολλά άλλα. Για την αυτονομία της φροντίζει η ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία 6000mAh, η όποια υποστηρίζει φόρτιση TurboPower.

 

Η συσκευή διαθέτει επίσης βελτιωμένο περίβλημα κάμερας από αλουμίνιο και premium ματ φινίρισμα, ενώ για όσους επιθυμούν λίγη πολυτέλεια υπάρχει μια ειδική έκδοση από vegan δέρμα που είναι απαλή στην αφή. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν υδατοαπωθητικό σχεδιασμό για προστασία από νερό και πιτσιλίσματα.

Τιμή και διαθεσιμότητα

 Το νέο Motorola moto g54 5G power edition θα διατίθεται στα 249 ευρώ, και η διάθεσή του στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου.

Μεγάλες οι προσδοκίες

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της Motorola κατά την παρουσίαση των συσκευών στην Ελλάδα, έχει επιτευχθεί ο πρώτος στόχος της εταιρείας για τη χώρα μας, που ήταν το χτίσιμο ενός ικανού δικτύου πώλησης στην Ελλάδα που, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι το βασικό βήμα για την ισχυροποίηση της Motorola στην Ελλάδα.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της, σημερα το μερίδιο της Motorola στην Ελλάδα είναι λίγο λιγότερο από 3% (με βάση τα στοιχεία της GFK), ενώ ο στόχος της εταιρείας είναι να φτάσουν στο 15% μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

Αρωγός σε αυτό η εταιρεία αναμένει να είναι το νέο Motorola moto g54 5G power edition, το οποίο η εταιρεία φιλοδοξεί να κάνει πολύ σύντομα το πρώτο σε πωλήσεις Motorola κινητό στην Ελλάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter