Μουλόπουλος: Ο Ψυχάρης θα παίρνει τις αποφάσεις

Μουλόπουλος: Ο Ψυχάρης θα παίρνει τις αποφάσεις

Τα χαρακτηριστικά του ΔΟΛ δεν πρόκειται να αλλοιωθούν, ο Ψυχάρης θα παίρνει τις αποφάσεις δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Μουλόπουλος, απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις στον ΔΟΛ.

Μετά την τοποθέτησή του ως επικεφαλής στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, χθες το βράδυ, ο Βασίλης Μουλόπουλος δήλωσε σήμερα στον Alpha 98.9 πως «δεν θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του ΔΟΛ» επαναλαμβάνοντας πως δέχτηκε να επιστρέψει στο συγκρότημα μετά από παράκληση του κουμπάρου του, Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος και παραμένει πρόεδρος του ΔΣ και ιδιοκτήτης του Οργανισμού. Είπε ακόμα πως ο Σταύρος Ψυχάρης είναι αυτός που θα ασκεί διοίκηση και θα παίρνει τις αποφάσεις.

«Όπως ξέρετε στον Οργανισμό είχα 35 συναπτά έτη από διάφορες θέσεις. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από τον Σταύρο Ψυχάρη. Είχα δηλώσει και παλαιότερα ότι αν μου ζητούσαν βοήθεια θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ, μην επικεντρωθούμε μόνο εκεί, γιατί όλα αυτά που λέγονται γίνονται για πολιτικά παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας μάλιστα και σε …καρφιά της αντιπολίτευσης περί οικονομικών και «επενδυτών» ο Βασίλης Μουλόπουλος είπε: «Δεν έχω φιλοδοξία για να στοχεύσω σε κάτι άλλο, διοίκηση θα προσφέρω. Δεν είμαι επενδυτής. Πρέπει να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και θα προσπαθήσω να το κάνω σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση».

Δεν παρέλειψε επίσης να καλέσει όλα τα κόμματα ώστε να δοθεί λύση όχι μόνο για τον ΔΟΛ, αλλά και για τα υπόλοιπα δημοσιογραφικά σχήματα.

Ερωτηθείς τι απαντά στις κατηγορίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ περί σεναρίων ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατά τα ηνία του ΔΟΛ, είπε: «Με άλλες μεταγραφές δεν τους είδα να ανησυχούν. Μήπως θεωρούν τσιφλίκια τους όλα αυτά και δεν θέλουν να τα χάσουν; Δεν πρόκειται να γίνει το συγκρότημα όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του ΔΟΛ. Η κριτική απέναντι στην κυβέρνηση θα συνεχιστεί, αυτός είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης. Απλώς η κριτική δεν πρέπει να είναι πεζοδρομίου».

Επιχείρησε μάλιστα να δώσει εξηγήσεις και σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν διπλοθεσίτη: και στο τιμόνι του ΔΟΛ δηλαδή, και στην θέση του προέδρου του ΔΣ της Αυγής «Έχω παραιτηθεί από πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής, δεν μπορώ να είμαι και τα δύο» .

«Το σημαντικότερο είναι να μην κλείσουν τα έντυπα, γιατί είναι πολύ δύσκολο μετά να ανοίξουν ξανά και είναι πολύ κακό και για τους εργαζόμενους. Ο στόχος είναι αυτός. Επίσης, πρέπει να βρεθεί κάποιος επενδυτής, ελπίζω όμως ότι αν διευθετηθούν ορισμένα πράγματα θα υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον» είπε και επέμεινε πως δεν έχει πρόθεση να λειτουργήσει ως Δούρειος Ίππος, επειδή «δεν το έκανα στα νιάτα μου, δεν θα το κάνω σήμερα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter