Μουντιάλ 2022: Εκτός διοργάνωσης η Γερμανία παρά τη νίκη 4-2 επί της Κόστα Ρίκα (Video)

Μουντιάλ 2022: Εκτός διοργάνωσης η Γερμανία παρά τη νίκη 4-2 επί της Κόστα Ρίκα (Video)

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για την Γερμανία επί της Κόστα Ρίκα με 4-2 στην 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Μουντιάλ 2022, καθώς σε συνδυασμό με τη νίκη της Ιαπωνίας επί της Ισπανίας, τα “πάντσερ” έμειαν εκτός διοργάνωσης!

Αξιοσημείωτο του αγώνα-θρίλερ με τις ανατροπές στο σκορ, ήταν ότι η 38χρονη Στεφανί Φραπάρ έγινε η πρώτη γυναίκα ρέφερι που σφύριξε σε παιχνίδι Παγκόσμιου Κυπέλλου. Μάλιστα την πλαισίωσαν ακόμα δυο γυναίκες διαιτητές, αφού βοηθοί της ήταν η Νεούζα Μπακ από την Βραζιλία και η Κάρεν Ντίας Μεδίνα από το Μεξικό.

Η Γερμανία που χρειαζόταν μόνο νίκη για την πρόκριση αλλά που ήθελε να μη χάσει η Ισπανία, μπήκε αφιονισμένη στο ματς και μόλις στο 10′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γκνάμπρι από σέντρα του Ράουμ. Τα “πάντσερ” κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο με 70%-30% κατοχή μπάλας και 7-0 τελικές στο 25λεπτο! Εχασαν ευκαιρίες για το 2-0, ενω η Κόστα Ρίκα απείλησε στο 44′ με τον Φούλερ μετά από σοβαρό λάθος της γερμανικής άμυνας και σωτήρια επέμβαση του Νόιερ.

Στο 2ο ημίχρονο η Γερμανία πίεσε για δευτερο γκολ αλλά αυτό το σημείωσε η Κόστα Ρίκα με τον Τεχέδα στο 58′ που πήρε το ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Νόιερ (1-1)!

Στο 61′ ο Μουσιάλα σημάδεψε το δοκάρι του Νάβας και στο 68′ σουτ του ιδιου βρηκε ξανα το δικάρι! Κι ενώ η Γερμανοί σημάδευαν τα δοκάρια, οι Κοσταρικανοί πέτυχαν την μεγάλη ανατροπή με τον Ντουάρτε στο 70′. Ομως δεν χάρηκαν πολύ αφου στο 72′ ο Χάβερτζ ισοφάρισε 2-2. Στο 75′ ο Φίλκρουγκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2 των Γερμανών (έσωσε ο Νάβας), όμως ο Χάβερτζ και πάλι έκανε ανατροπή στην ανατροπή (3-2) στο 85′ και στο 91′ ο Φίλκρουγκ έκανε μέσω VAR το τελικό 4-2 αλλά δεν έφτανε στη Γερμανία να πάρει την πρόκριση…

Η Γαλλίδα Φραπάρ έδειξε κίτρινη στον Ντουάρτε.

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Ντουάρτε, Γουόστον, Βάργκας, Φούλερ (74′ Ματαρίτα), Μπόρχες, Τεχέδα 93′ Κοντρέρας), Οβιέδο (93′ Γουίλσον), Αγκιλέρα (46′ Σάλας), Κάμπελ, Βενέγας 74′ Μπένετ).

Γερμανία: Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Ρίντιγκερ, Ράουμ (67′ Γκέτσε), Γκιντογκάν (55′ Φίλκρουγκ), Γκορέτσκα (46′ Κλόστερμαν), Γκναμπρί, Μουσιάλα, Σανέ, Μίλερ (67′ Χάβερτζ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter