Μουντιάλ 2022: Έμεινε ζωντανή η Γκάνα, 3-2 τη Ν. Κορέα

Μουντιάλ 2022: Έμεινε ζωντανή η Γκάνα, 3-2 τη Ν. Κορέα

Πολλές φορές ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες μπορεί να εξελιχθεί σε συναρπαστικό. Κι αυτό ακριβώς έγινε στον αγώνα της Γκάνας με τη Νότια Κορέα όπου η ομάδα της Αφρικής νίκησε 3-2 στη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου κι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η Γκάνα ατύχησε να προηγηθεί 2-0 στο πρώτο μέρος στις δύο πρώτες τλεικές της στο ματς (24’ Σαλισού, 34’ Κουντούς) απέναντι στη Νότιο Κορέα που είχε στο πρώτο 20λεπτο καθολική υπεροχή αλλά ήταν φλύαρη, ανούσια και ακίνδυνη.

Στο β’ μέρος στο 58’ η Ν. Κορέα μείωσε με τον Τσο σε 2-1 και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πάλι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Η Γκάνα αντέδρασε άμεσα και στο 68’ ο Κουντούς και πάλι με συρτό σουτ από αδράνεια της άμυνας της Κορέας έδωσε ξανά προβάδισμα στη Γκάνα με 3-2. Στο 74’ ο Σαλισού έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Λι. Παρά την πολιορκία της Κορέας η Γκάνα άντεξε και πήρε το τρίποντο.

Ο Αγγλος διαιτητής Αντονι Τέιλορ «κιτρίνισε» τους Γκουόν, Αμαρτέι, Λάμπτεϊ, Γιν-Σου. Απέβαλε τον προπονητή της Ν. Κορέας Πάουλο Μπέντο μετά τη λήξη για τις διαμαρτυρίες του…

Νότια Κορέα: Γκιου, Μουν, Μιν-Τζάε, Γκουόν, Γιν-Σου, Ίνμπομ, Γιάνγκ (90’ Χουόν), Γου-Γιόνγκ (55’ Λι), Σον, Σονγκ (79’ Ουί Τζο), Γου Γιάνγκ (46’ Σανγκ).

Γκάνα: Ζιγκί, Λάμπτεϊ (78’ Οντόι), Σαλισού, Μενσά (88’ Μπαμπά), Αμαρτέι Ντάνιελ, Πάρτεϊ, Κουντούς (83’ Ντζικού), Σαμέντ, Ζ. Αγιού (78΄Κιερέ), Α. Αγιού (78’ Σουλειμανά), Γουίλιαμς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter