Μουντιάλ 2022: Η Ολλανδία απέσπασε την ισοπαλία, το Εκουαδόρ τις εντυπώσεις (Video)

Μουντιάλ 2022: Η Ολλανδία απέσπασε την ισοπαλία, το Εκουαδόρ τις εντυπώσεις (Video)

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι της Ολλανδίας με το Εκουαδόρ (1-1) και οι δύο ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αν νικήσουν ή έρθουν ισοπαλία την 3η αγωνιστική με το Κατάρ και την Σενεγάλη αντίστοιχα.

Οι Οράνιε σκόραραν μόλις στο 6’ με σουτ – οβίδα του Χάκπο (1-0). Την τρέχουσα περίοδο ο άσος της Ολλανδίας μετράει 16 γκολ και 18 ασίστ σε 30 συμμετοχές με την PSV!

Ο Ισημερινός αντέδρασε, είχε την κατοχή της μπάλας, έχασε μία σημαντική ευκαιρία με τον Βαλένσια στο 32’, ενώ σκόραρε με τον Εστουπινιάν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Το Εκουαδόρ ισοφάρισε στο 49’ με πλασέ του Βαλένσια. Συνολικά ο 33χρονος φορ έχει σκοράρει τα 6 τελευταία γκολ του Ισημερινού σε Μουντιάλ, κάτι που έχουν πετύχει κατά το παρελθόν για την εθνική τους μόνο οι Εουσέμπιο, Πάολο Ρόσι και Σαλένκο! Ο Ισημερινός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά στάθηκε άτυχος. Στο 58’ ο Βαλένσια σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Φαν Ντάικ και στρώθηκε στον Πλάτα, ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Νόπερτ.

Ο διαιτητής Μουσταφά Γκορμπάλ (Αλγερία) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μέντες.

Ολλανδία: Νόπερτ, Ντάμφρις, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Φρένκι ντε Γιονγκ, Κόπμαϊνερς (80’ Μάρτεν ντε Ρον), Κλάασεν (69’ Μπέρχαουζ), Μπέρχβαϊν (46’ Ντεπάι), Χάκπο (80’ Βέχορστ).

Εκουαδόρ: Γκαλίντες, Πρεσιάδο, Χινκαπιέ, Πορόσο, Τόρες, Εστουπινιάν, Καϊσέδο, Μέντες, Πλάτα (90’ Ιμπάρα), Ένερ Βαλένσια (90’ Ροντρίγκες), Εστράδα (74’ Σαρμιέντο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter