Μουντιάλ 2022: Μαγική Αργεντινή, «χόρεψε» την Κροατία και προκρίθηκε στον τελικό (Video)

Μουντιάλ 2022: Μαγική Αργεντινή, «χόρεψε» την Κροατία και προκρίθηκε στον τελικό (Video)

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του «σκόρπισαν» την Κροατία, νίκησαν 3-0 στον ημιτελικό και οδήγησαν την Αργεντινή για έκτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίωρο ήταν σχεδόν αδιάφορος, αλλά μετά το 30’ οι λατινοαμερικάνοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην επίτευξη δύο τερμάτων πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Στο 32’ ο Λιβάκοβιτς ανέτρεψε τον Αλβάρες και ο Μέσι στο 34’ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-0).

Στο 39’ ο Αλβάρες έφυγε στην κόντρα, πάτησε περιοχή, ευνοήθηκε από τις κόντρες και με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κροατία ρίσκαρε, αλλά δεν της βγήκε. Η Αργεντινή ήταν αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και αυτή στην ουσία κλείδωσε στο 69’. Ο Μέσι έκανε ότι ήθελε από την δεξιά πλευρά, μπήκε περιοχή, έδωσε ασίστ μισό γκολ στον Αλβάρες κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

Στον τελικό της Κυριακής η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το νικητή του Γαλλία – Μαρόκο που θα προκύψει από τον αυριανό ημιτελικό.

Ο Ορσάτο (Ιταλία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρομέρο, Οταμέντι, Λιβάκοβιτς, Κόβασισιτς.

Αργεντινή (Σκαλόνι): Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μολίνα (86’ Φόιτ), Ταλιαφίκο, Ρομέρο, Οταμέντι, Παρέδες (62’ Λ. Μαρτίνες), Φερνάντες, Ντε Πολ (74’ Παλάσιος), Μακ Άλιστερ (86’ Κορέα), Μέσι, Άλβαρες (74’ Ντιμπάλα).

Κροατία (Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σόσα (46’ Ορσιτς), Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Μπρόζοβιτς (50’ Πέτκοβιτς), Κόβασιτς, Μόντριτς (81’ Μάγερ), Πάσαλιτς (46’ Βλάσιτς), Πέρισιτς, Κράμαριτς (72’ Λιβάγια).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter