Μουντιάλ 2022: «Αυτοκτόνησε» η Σερβία, «σπαθάτη» ισοπαλία (3-3) από το Καμερούν (Videos)

Μουντιάλ 2022: «Αυτοκτόνησε» η Σερβία, «σπαθάτη» ισοπαλία (3-3) από το Καμερούν (Videos)

Χορταστικό παιχνίδι στο «Al Janoub Stadium» με το Καμερούν να αποσπά ισοπαλία από την Σερβία (3-3), παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά στο 53’. Η αφρικανική ομάδα μετρούσε οκτώ συνεχόμενες ήττες σε τελική φάση Μουντιάλ και έσπασε το αρνητικό σερί, ενώ ο αντίπαλος της θα είχε φτάσει στη νίκη αν ήταν εύστοχος ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς που έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Ο 28χρονος φορ της Σερβίας στο 10’ είχε δοκάρι και στην συνέχεια έχασε άλλη μία ευκαιρία στο 17’. Το σκορ άνοιξε στο 29’ με τον Καστελέτο να σπρώχνει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 43’ ο μέσος του Ολυμπιακού, Κούντε, έχασε διπλή ευκαιρία και η Σερβία ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Πάβλοβιτς (1-1). Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε το 1-2 με σουτ του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, μετά από ασίστ του Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ. Στο 53’ ο Μίτροβιτς, μετά από δεύτερη ασίστ του Ζίκοβιτς, έκανε το 3-1 και κάπου εκεί οι Σέρβοι πίστεψαν ότι νίκησαν. Ωστόσο, τα δεδομένα του αγώνα άλλαξε η είσοδος του Βενσάν Αμπουμπακάρ. Ο 30χρονος επιθετικός μείωσε σε 2-3 στο 63’ και στο 66’ έδωσε την ασίστ στον Τσούπο – Μότινγκ που ισοφάρισε σε 3-3 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Μίτροβιτς ήταν άστοχος στο 76’ και στο 89’ και έτσι το σκορ δεν άλλαξε. Η Σερβία για να προκριθεί πρέπει να νικήσει την τρίτη αγωνιστική την Ελβετία, ενώ το Καμερούν παίζει με την Βραζιλία.

Ο Αμπντουλά Χασάν Μοχάμεντ (ΗΑΕ) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ενκουλού, Μπασογκόνγκ, Γιόβιτς.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Επασί, Φάι, Σαρλς-Καστελέτο, Ενκουλού, Τόλο, Ανγκισά, Κούντε (68’ Οντουά), Χόνγκλα (55’ Αμπουμπακάρ), Εμπεμό, Τσούπο-Μότινγκ, Εκαμπί (68’ Μπασογκόνγκ).

ΣΕΡΒΙΑ: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς (79’ Μπάμπιτς), Πάβλοβιτς (56’ Στ. Μίτροβιτς), Α. Ζίβκοβιτς (78’ Ράντονιτς), Λούκις, Μαξίμοβιτς, Κόστιτς, Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (79’ Γκρούγιτς), Μίτροβιτς.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter