Μουντιάλ 2022: Με περίπατο η Αγγλία (3-0 τη Σενεγάλη) στο ραντεβού με τη Γαλλία

Μουντιάλ 2022: Με περίπατο η Αγγλία (3-0 τη Σενεγάλη) στο ραντεβού με τη Γαλλία

Το επικείμενο ντέρμπι Γαλλίας-Αγγλίας (το ερχόμενο Σάββατο) είναι γεγονός στον προημιτελικό γύρο του Μουντιάλ 2022, αφού οι Αγγλοι προκρίθηκαν στους “8”. όπως αναμενόταν, με άνετη νίκη επί της Σενεγάλης με 3-0.

Η πρωταθλήτρια Αφρικής έβαλε πολύ δύσκολα στην Αγγλία στα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα και ήταν εκείνη που δημιούργησε κι έχασε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα τις οποίες έχασαν ο Σαρ στο 23’ (πλάσαρε άουτ από πολύ κοντά) και ο Ντιά στο 32’ (έσωσε ο Πίκφορντ). Όμως όπως και όλα τα φαβορί στη φάση των «16», η Αγγλία με κυνικό τρόπο καθάρισε το ματς πριν ακόμα λήξει το πρώτο ημίχρονο. Αρχικά μετά από γύρισμα του Μπέλινχαμ ο Χέντερσον από το σημείο του πέναλτι με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ στο 38’ και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια αντεπίθεση για σεμινάρια, ο Μπέλινχαμ βρήκε τον Φόντεν αυτός με τη μία τον Κέιν και ο φορ της Τότεναμ με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 πριν ακόμη καταλάβουν της Σενεγάλης της τους βρήκε…

Στο 2ο ημίχρονο η Αγγλία έκανε ο,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και στο 57’ από γύρισμα του Φόντεν και πάλι, ο Σάκα με πλασέ έκανε το 3-0. Στη συνέχεια οι Αγγλοι έριξαν τον ρυθμό αλλά η Σενεγάλη απογοητευμένη δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους και το 3-0 έμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Ιβάν Σισνέρος (Ελ Σαλβαδόρ) “κιτρίνισε” τον Κουλιμπαλί.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (77’ Ντάιερ), Μαγκουάιρ, Σο, Χέντερσον (82’ Φίλιπς), Μπέλιγχαμ (77’ Μάουντ), Ράις, Φόντεν (65’ Γκρίλις), Σάκα (65’ Ράσφορντ), Κέιν.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Σις (46’ Γκέιγ), Ν. Μεντί, Ι. Εντιαγέ (46’ Ντιέγκ), Τζέικομπς (85’ Μπάλο-Τουρέ), Ι. Σαρ, Ντιά (72’ Ντιντιού), Ντιατά (46’ Π. Σαρ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter