Μουντιάλ 2022: Μεθυσμένη πολιτεία το Μπουένος Άιρες για τον θρίαμβο της Αργεντινής (Photos)

Μουντιάλ 2022: Μεθυσμένη πολιτεία το Μπουένος Άιρες για τον θρίαμβο της Αργεντινής (Photos)

Ξέφρενοι οι πανηγυρισμοί των όπου γης Αργεντινών μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 το απόγευμα της Κυριακής. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του επικράτησαν της Γαλλίας του Κιλιάν Εμπαπέ στη διαδικασία των πέναλτι, σε έναν από τους θεαματικότερους τελικούς που διεξήχθησαν ποτέ στη διοργάνωση, βγάζοντας στους δρόμους εκατομμύρια Αργεντινούς.

Το πάρτι στο Μπουένος Άιρες δεν έχει… τέλος, ακόμη κι αν έχουν περάσει περισσότερες από 12 ώρες από τη λήξη του ματς και τη στέψη της Αργεντινής ως πρωταθλήτρια κόσμου για τρίτη φορά στην ιστορία της. Ο κόσμος χορεύει και τραγουδά συνθήματα για την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι, η οποία ανέβασε τη χώρα στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Έβερεστ μετά το 1986.

Τα συνθήματα, τα πανό και οι αναφορές για τον Λιονέλ Μέσι και φυσικά για τον Ντιέγκο Μαραντόνα (ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2020) έχουν την τιμητική τους, με τις εικόνες που κυκλοφορούν από το Associated Press να φανερώνουν ένα μέρος από το… πανδαιμόνιο που επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας της Αργεντινής.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter