Μουντιάλ 2022: Οι Ιρανοί «καθάρισαν» στις καθυστερήσεις την Ουαλία – Αποδοκιμασίες κατά τους εθνικούς ύμνους (Video)

Μουντιάλ 2022: Οι Ιρανοί «καθάρισαν» στις καθυστερήσεις την Ουαλία – Αποδοκιμασίες κατά τους εθνικούς ύμνους (Video)

Το Ιραν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε δίκαια 2-0 της Ουαλίας και βλέπει πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των παικτών του Κάρλος Κεϊρόζ μετά την αποβολή του Χένεσι στο 86’, καθώς εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή.

Το Ιραν ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικό στην επίθεση. Στο 52’ είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση. Ο Αζμούν βρέθηκε απέναντι από τον Χένεσι και το σουτ που έπιασε τράνταξε το δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Γκολιζαντέχ με νέο σουτ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι, ενώ στην συνέχεια την κεφαλιά του Αζμούν απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ουαλίας.

Στο 83’ δυνατό σουτ του Ντέιβις έδιωξε σε κόρνερ ο Χοσεϊνι, ενώ στο 86΄αποβλήθηκεμε απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από υπόδειξη του VAR-ιστα, ο Χένεσι, ο οποίος γκρέμισε εκτός περιοχής τον Ταρεμί.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ με τους ιρανούς να κάνουν το 1-0 στο 98’ με σουτ του Ρουζμπέχ Τσεσμί.

 

 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 103’ με πλασέ του Ρεζαϊαν.

 

 

Ο Μάριο Εσκομπάρ (Γουατεμάλα) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρόντον, Ρεζαϊάν, Τζαχανμπάκς.

Ουαλία (Ρομπ Πέιτζ): Χένεσι, Μίφαμ, Ρόντον, Ντέιβις, Ρόμπερτς (57’ Τζόνσον), Γουίλιαμς, Άμπαντου (78’ Αλεν), Ράμσεϊ (87’ Γουόρντ), Μπέιλ, Γουίλσον (57’ Τζέιμς), Μουρ.

Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Χοσεΐνι, Πουραλιγκάντζι, Ρεζαϊάν, Μοχαμάντι, Γκολιζαντέχ (75’ Τοραμπί), Χατζισαφί (75’ Τζαχανμπάκς), Εζατολάχι (82’ Καρίμι), Νοορολάχι (78’ Τσεσμί), Αζμούν (68’ Ανσαριφάρντ), Ταρεμί.

**Κατά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου του Ιράν ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter