Μουντιάλ 2022: Πρώτο «τρίποντο» για τη Σενεγάλη, 3-1 το Κατάρ (Video)

Μουντιάλ 2022: Πρώτο «τρίποντο» για τη Σενεγάλη, 3-1 το Κατάρ (Video)

Μόλις έξι λεπτά κράτησαν οι ελπίδες των οικοδεσποτών για κάτι καλό στον δεύτερο αγώνα τους στο Μουντιάλ: το 2-1 της Σενεγάλης έγινε 3-1 με πλασέ του Ντιενγκ στο 84’ και το γήπεδο άδειασε.

Στο τέλος έμειναν στις κερκίδες μόνο οι Αφρικανοί που πανηγύρισαν με την ψυχή τους την πρώτη νίκη. Το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης από τον Όμιλο, δίπλα στην σχεδόν «σίγουρη» Ολλανδία, θα κριθεί μάλλον από τον αγώνα Σενεγάλης-Εκουαδόρ.

Το Κατάρ ζήτησε πέναλτι που αρνήθηκε ο Ισπανός διαιτητής Λαόθ στο 0-0. Τα γκολ που έκαναν τη Σενεγάλη αφεντικό του αγώνα σημειώθηκαν από τους Ντιά (41’ με σουτ, μετά από γκάφα του αμυντικού Κούκι) και Ντιεντού (48’, με κεφαλιά από κόρνερ), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με ωραία κεφαλιά του Μουντάρι στο 78ο λεπτό. Νωρίτερα απείλησαν άλλες δύο φορές με τους Αλί, Αλ Χαϊντός τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Μεντί (62’, 67’).

Η Σενεγάλη, η Ολλανδία και το Εκουαδόρ έχουν από 3 βαθμούς, ενώ το Κατάρ έχει μείνει με άδεια χέρια, με μοναδική παρηγοριά το πρώτο γκολ της ιστορίας του σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κατάρ: Μπασράμ, Μιγκέλ (83′ Γουάντ), Μοχάμεντ, Κούκι, Χασάν, Αχμέντ (83′ Σαλμάν), Αλ Χαϊντός (74′ Μουντάρι), Μουντιάφ (69′ Χατέμ), Μαντίμπο, Αλί, Αφίφ.

Σενεγάλη: Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Γιάκομπς (78′ Π. Σισέ), Ντιαλό, Ν. Μεντί (78′ Π. Σαρ), Σαρ (74′ Εντιαγέ), Ντιατά (64′ Σις), Ντιεντιού (74′ Ντιένγκ), Ντία.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter