Μουντιάλ 2022: Σοκαριστικός αποκλεισμός για την Ουρουγουάη στις καθυστερήσεις

Μουντιάλ 2022: Σοκαριστικός αποκλεισμός για την Ουρουγουάη στις καθυστερήσεις

Η Ουρουγουάη κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της ως το 90′ (2-0 τη Γκάνα) αλλά στις καθυστερήσεις του άλλου αγώνα του 8ου ομίλου, η Ν. Κορέα νίκησε 2-1 την αδιάφορη Πορτογαλία και άφησε τους Ουρουγουανούς εκτός Μουντιάλ…

Το ματς πήρε φωτιά στο 19′ όταν ο Ροσέτ ανέτρεψε τον Κούντους και το πέναλτι που καταλογίστηκε μέσω VAR εκτέλεσε ο Α. Αγιού αλλά ο Ροσέτ απέκρουσε (21′)! Στο 23′ το πλασέ του Νούνιες έσωσε πριν τη γραμμή ο Σαλισού. Και στο 26′ η ψυχωμένη  Ουρουγουάη άνοιξε το σκορ. Σουτ του Σουάρες, απόκρουση του Ζιγκί και ο Αρασκαέτα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Με καλή ψυχολογία η “σελέστε” πέτυχε και το 2-0 στο 32′ ξανά με το Αρασκαέτα με καταπληκτικό σουτ από ασίστ του Σουάρες.

Στο β’ μέρος η Ουρουγουάη διαχειρίστηκε το 2-0 με τη Γκάνα να μη μπορεί να βρει γκολ ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο του ματς. Ομως η νίκη της Ν  Κορέας επί της Πορτογαλίας ανάγκασε στις καθυστερήσεις την Ουρουγουάη να κυνηγήσει και 3ο γκολ προκειμένου να εχει καλύτερη διαφορά τερμάτων απο τη Ν. Κορέα, αλλά δεν τα κατάφερε…

Ο Γερμανός διαιτητής Ντάνιελ Σίμπερτ «κιτρίνισε» τους Νούνιες, Σαλισού, Χιμένες, Καβάνι, Σεϊντού.

Γκάνα: Ζιγκί, Σεϊντού, Αμαρτέι, Σαλισού, Ραχμάν, Παρτέι, Σαμέντ, Κούντους, Αντ. Αγιού (46′ Μπουκαρί), Τζ. Αγιού (46′ Σουλεμανά), Γουίλιαμς.

Ουρουγουάη: Ροσέτ, Βαρέλα, Χιμένες, Κόατες, Ολιβέρα, Πελίστρι (66′ Ντε λα Κρουζ), Βαλβέρδε, Μπεντανκούρ (32′ Βεσίνο), Αρασκαέτα, Σουάρες (66′ Καβάνι), Νούνιες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter