Μουντιάλ 2022: Στα ουράνια το Μαρόκο, απέκλεισε στα πέναλτι την Ισπανία (Video)

Μουντιάλ 2022: Στα ουράνια το Μαρόκο, απέκλεισε στα πέναλτι την Ισπανία (Video)
Ιστορική βραδιά για το Μαρόκο! Η αφρικανική ομαδα απέκλεισε την Ισπανία στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε μεγαλη πρόκριση για τα  προημιτελικά του φετινού Μουντιάλ!

Το Μαρόκο έδωσε ρεσιτάλ άμυνας και άντεξε για περισσότερα από 120 λεπτά κόντρα στη συνεχή κατοχή της Ισπανίας, παίρνοντας τελικά μια τεράστια νίκη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μεγάλη απογοήτευση οι Ισπανοί, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μετατρέψουν κανένα πέναλτι σε γκολ. Οι μοιραίοι παίκτες του Λουίς Ενρίκε ήταν οι Σαράμπια, Σολέρ και Μπουσκέτς και έτσι γνώρισαν έναν οδυνηρό για εκείνους αποκλεισμό.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ισπανοί έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 120΄ με τον Σαράμπια που είχε μπει ως αλλαγή να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
 Ήρωας για το Μαρόκο ο τερματοφύλακάς του, Μπόνο, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία, ενώ χρυσοί σκόρερ για τους Αφρικανούς ήταν οι Σαμπιρί, Ζιγές και Χακίμι! Το Μαρόκο πλέον περιμένει να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια, μιας και το βράδυ παίζουν Πορτογαλία και Ελβετία στο άλλο ματς από το οποίο θα προκύψει το ζευγάρι για τη φάση των 8.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μαρόκο (Bαλίντ Ρεραγκρί 4-3-3): Μπόνο-Χακίμι, Αγκέρ (84’ Ελ Γιαμίκ), Σάις, Μαζράουι (82’ Αλάλ) – Άμπραμπατ, Ουναχί (120’ Μπαντούν), Αμαλάχ (82’ Σεντίρα) – Ζιγιές, Μπουφάλ (66’ Εζαμπντέ), Εν- Νεσίρι (82’ Σαμπιρί)

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε 4-3-3): Σιμόν- Γιορέντε, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα (98’ Μπαλντέ) – Μπουσκέτς, Πέδρι, Γκάβι (63’ Σολέρ) – Όλμο (98’ Φατί), Τόρρες (75’ Νίκο Γουίλιαμς, 119’ Σαράμπια), Ασένσιο (63’ Μοράτα)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter