Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο έκανε την έκπληξη, νίκησε το Βέλγιο (2-0) και βλέπει πρόκριση

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο έκανε την έκπληξη, νίκησε το Βέλγιο (2-0) και βλέπει πρόκριση

Το Μαρόκο με σκόρερ τις δύο χρυσές αλλαγές του, τους Σαμπίρι και Αμπουκλάλ, νίκησε 2-0 το Βέλγιο, πάτησε στην κορυφή του 6ου ομίλου και βλέπει πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις και στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ με μεγαλύτερη πίεση. Το πρώτο «χτύπημα» από το Μαρόκο ήρθε στο 73’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμπίρι (0-1).

Το Βέλγιο προσπάθησε να απαντήσει, αλλά τελικά δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις ο Ζίγιεχ γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Αμπουκλάλ έκανε το 0-2.

Ο Σέζαρ Αρτούρο Ράμος (Μεξικό) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ονανά, Σαμπίρι.

Βέλγιο: Κουρτουά, Μενιέ (80’ Λουκάκου), Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Καστάνιε, Ονάνα (60’ Τίλεμανς), Βίτσελ, Τ. Αζάρ (75’ Τροσάρ), Ε. Αζάρ (60’ Μέρτενς), Ντε Μπρόινε, Μπατσουαγί (75’ Ντε Κέτελαρ).

Μαρόκο: Μουνίρ, Χακίμι (67’ Σαμπίρι), Αγκέρ, Σάις, Μαζράουι, Άμραμπατ, Ουνάχι, Αμαλάχ (67’ Αλάχ), Μπουφάλ (72’ Αμπουκλάλ), Ζίγιεχ, Εν Νεσίρι (72’ Χαμνταλάχ).

**Ο Μπόνο, ο βασικός τερματοφύλακας του Μαρόκου, ενώ ήταν στην ενδεκάδα και στην ανάκρουση των εθνικών ύμνων, αντικαταστάθηκε πριν τη σέντρα από τον δεύτερο γκολκίπερ της ομάδας, τον Μουνίρ! Κι αυτό διότι είχε στομαχικές διαταραχές!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter