Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο νίκησε τον Καναδά με 2-1 και προκρίθηκε πρώτο από τον 6ο όμιλο (Video)

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο νίκησε τον Καναδά με 2-1 και προκρίθηκε πρώτο από τον 6ο όμιλο (Video)

Το Μαρόκο νίκησε τον Καναδά με 2-1 και προκρίθηκε πανάξια στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κατέλαβε μάλιστα την 1η θέση στον 6ο όμιλο αφήνοντας δεύτερη την Κροατία, ενώ αποκλείστηκε το Βέλγιο.

Στο πρώτο ημίχρονο τα «Λιοντάρια του Ατλαντα» κυριάρχησαν και πέτυχαν δύο γκολ με τους Ζίγιεχ (4’) και Εν Νεσίρι (23’). Το πρώτο τέρμα ήταν δώρο από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που έστρωσε την μπάλα στον άσο της Τσέλσι κι αυτός τον κρέμασε.

Στο 40’ ο Καναδάς μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με αυτογκόλ του Αγκέρ (1-2).

Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι παίκτες του Τζον Χέρντμαν έψαχναν την ισοφάριση, παρ’ ότι δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο 71’ την άγγιξαν με τον Χάτσινσον, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Καναδάς αποκλείστηκε από την συνέχεια του τουρνουά, καθώς δεν μάζεψε ούτε έναν πόντο.

Ο διαιτητής Ράφαελ Κλάους (Βραζιλία) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Χόιλετ, Οσόριο, Αντεκούγκμπε, Βιτόρια.

Καναδάς: Μπόργιαν, Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ, Χόιλετ (77’ Γουόδερσπουν), Οσόριο (65’ Λαρέα), Κέι (60’ Χάτσινσον), Αντεκουγκμπέ (60’ Κονέ), Μπιουκάναν, Ντέιβις, Λάριν (60’ Ντέιβιντ).

Μαρόκο: Μπόνο, Χακίμι (85’ Τζαμπράν), Αγκέρ, Σάις, Μαζράουι, Άμραμπατ, Σαμπίρι (65’ Αμαλάχ), Ουνάχι (77’ Ελ Γιαμίκ), Μπουφάλ (65’ Αμπουκλάλ), Ζίγιεχ (77’ Χαμνταλάχ), Εν Νεσίρι.

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter