Μουντιάλ 2022: Βραζιλία για κούπα, διέσυρε τη Νότια Κορέα με 4-1 και πέρασε στους «8»

Μουντιάλ 2022: Βραζιλία για κούπα, διέσυρε τη Νότια Κορέα με 4-1 και πέρασε στους «8»

Οι παίκτες της σελεσάο έστησαν πάρτι  στο «Stadium 974», διέσυραν τη Ν. Κορέα με 4-1 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στέλνοντας το μήνυμα πως είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.  Επόμενος αντίπαλος τους η Κροατία την ερχόμενη Παρασκευή.

Η Βραζιλία πέτυχε και τα τέσσερα στο πρώτο 45λεπτο, όπου έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Βινίσιους και στο 13’ ο Νεϊμάρ ευστόχησε από τα 11 βήματα (το πέναλτι δόθηκε για ανατροπή του Ριτσάρλινσον) ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0. O 30χρονος σταρ έγινε μόλις ο τρίτος Βραζιλιάνος που σκοράρει σε τρία διαφορετικά Μουντιάλ μετά από τους Πελέ και Ρονάλντο.

Στο 29’ ήταν η σειρά του Ριτσάρλινσον να σκοράρει σε μία φάση που οι παίκτες του Τίτε έκρυψαν την μπάλα. Το 4-0 σημειώθηκε στο 36’ με σκόρερ τον Πακετά.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Ν. Κορέα μπόρεσε να μειώσει το σκορ στο 76’ με μία βολίδα του Σέουνγκ Χο Παΐκ.

Ο Κλέμεντ Τουρπίν (Γαλλία) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Γου Γιουνγκ Τζουνγκ.

Βραζιλία: Άλισον (81’ Γουεβέρτον), Μιλιτάο (63’ Ντάνι Αλβες), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Ντανίλο (72’ Μπρέμερ), Κασεμίρο, Πακετά, Ραφίνια, Νεϊμάρ (81’ Ροντρίγκο), Βινίσιους (72’ Μαρτινέλι), Ριτσάρλισον.

Νότια Κορέα: Σενγκ-Γκιου Κιμ, Μουν-Χουάν Κιμ, Μιν-Τζάε Κιμ, Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ, Τζιν Σου Κιμ (46’ Τσουλ Χονγκ), Ίνμπομ Χουάνγκ (65’ Σέουνγκ Χο Πάικ), Γου Γιούγκ Γιάνγκ, (46’ Τζουν Χο Σον), Χε Τσαν Χουάνγκ, Τζαε Σανγκ Λι (74’ Κανγκ Ιν Λι), Χέουνγκ-Μιν Σον, Γκε-Σουνγκ Τσο (80’ Ούι Τζο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter