Μουντιάλ 2022: Αμερικάνικο μπλόκο στην Αγγλία, που προκρίθηκε στους «16» (Video)

Μουντιάλ 2022: Αμερικάνικο μπλόκο στην Αγγλία, που προκρίθηκε στους «16» (Video)

Οι ΗΠΑ ήταν καλύτερες από την απογοητευτική Αγγλία αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν και το τελικό 0-0 στην 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Μουντιάλ 2022, χάρισε την πρόκριση στους Άγγλους στην φάση των “16” (την τελευταία αγωνιστική θα μάθουν αν θα είναι πρώτοι ή δεύτεροι στον όμιλο).

Η Αγγλία ήταν εκείνη που μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους Αμερικάνους. Έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κέιν και Σάκα αλλά μετά το πρώτο τέταρτο οι ΗΠΑ ισορρόπησαν το παιχνίδι κι έβαλαν πολύ δύσκολα στους Άγγλους. Ο Πούλισικ με βολίδα στο 34’ τράνταξε το δοκάρι του Πίκφορντ ενώ λίγο νωρίτερα ο ΜακΚένι έστειλε μόνος από το σημείο του πέναλτι την μπάλα άουτ. Η Αγγλία παρέμεινε εγκλωβισμένη στο πρέσινγκ των Αμερικάνων και απείλησε ξανά στο 45’ με σουτ του Μάουντ που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τέρνερ…

Στο 2ο ημίχρονο οι ΗΠΑ ήταν αυτές που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν πολλές φορές την αγγλική άμυνα. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, έχασε μέτρα στο γήπεδο και δοκιμάστηκε πολύ από τους Αμερικάνους. Όμως μετά το 70’ με την είσοδο του Γκρίλις στο γήπεδο η Αγγλία κέρδισε μέτρα και ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να κάνει κάτι ουσιαστικό και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Διαιτητής ο Χεσούς Βαλενζουελά από τη Βενεζουέλα.

ΑΓΓΛΙΑ Πίκφορντ, Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις, Μπέλιγχαμ (68’ Χέντερσον), Στέρλινγκ (68’ Γκρίλις), Μάουντ, Σακά (78’ Ράσφορντ), Κέιν.

ΗΠΑ: Tέρνερ, Ντεστ (77’ Μουρ), Ζίμερμαν, Ριμ, Ρόμπινσον, ΜακΚένι (77’Αρονσον), Άνταμς, Μουσά, Γουεά (83’ Σάρτζεντ), Πούλισικ, Ράιτ (83’ Ρέινα).

*Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1.Αγγλία  6-2  4

2.Ιράν 4-6  3

3.ΗΠΑ  1-1  2

4.Ουαλία 1-3  1

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter