Μουρίνιο: «Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα κάνω καινούργια»

Μουρίνιο: «Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα κάνω καινούργια»

Όπως αναμενόταν έτσι κι έγινε. Στη σημερινή (21/11) πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Τότεναμ και ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στην Πρέμιερ Λιγκ με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ, ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε πολλές ατάκες στους δημοσιογράφους που τον κατέκλυσαν με τις ερωτήσεις τους.

Χαρακτηριστικότερη όλων, η απάντηση του, για το αν θα κάνει τα ίδια λάθη στην καριέρα του: «Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα κάνω καινούρια! Δεν θα πω ότι είμαι περισσότερο σε φόρμα, είμαι πάντα σε φόρμα».

Όσο για το γεγονός ότι επέλεξε την Τότεναμ για να συνεχίσει την καριέρα του, απάντησε: «Είμαι πεπεισμένος ότι έκανα τρομερή επιλογή. Με κλίμακα το δέκα, δέκα. Η δουλειά; Πολλές φορές τ’ αποτελέσματα φέρνουν αυτές τις αποφασίσεις. Το κλαμπ είναι τεράστιο. Ξέρω ότι πιθανότατα έχω την καλύτερη δουλειά στα χέρια μου. Ξέρω πως θα θέλατε να με κρατήσετε στο Sky ως σχολιαστή όμως γνωρίζετε πολύ καλά ότι το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, εδώ ανήκω».

Και για τους στόχους της ομάδας; «Για φέτος δεν ξέρω αν θα πάμε για τον τίτλο. Για του χρόνου μπορώ να σας πω ότι θα διεκδικήσουμε τον τίτλο»!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter