Μουρίνιο: Με αυτά τα παιδιά δεν φοβάμαι κανένα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μουρίνιο: Με αυτά τα παιδιά δεν φοβάμαι κανένα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό (26/11, 22.00), όμως οι Άγγλοι δημοσιογράφοι αναλώθηκαν σε θέματα της Τότεναμ και στη επιστροφή του Πορτογάλου στην Πρέμιερ Λιγκ παρά στο ματς με του «ερυθρόλευκους» για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο:

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Αγαπώ αυτή τη διοργάνωση. Είναι μία που όλοι ονειρεύονται να κερδίσουν. Δεν έχει ο καθένας το προνόμιο να είναι νικητής του Τσαμπιονς Λιγκ και ήμουν αρκετά χαρούμενος που το έκανα ».

Για το μέλλον της Τότεναμ στη διοργάνωση: «Με αυτά τα παιδιά δεν φοβάμαι ποτέ κανένα αγώνα στη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει. Μόνο όταν οι ομάδες μου φτάνουν στα προημιτελικά αρχίζω να σκέφτομαι ότι έχουμε μια πιθανότητα. Αυτή τη στιγμή είμαστε μακριά από αυτό»

Για τον Ποτσετίνο: «Δεν του μίλησα. Ήμουν εκεί και ξέρω τι περνάει. Μίλησα στο γιο του, στην ακαδημία μας, και θα τον καλέσω. Είπα στους παίκτες να του πουν ότι είναι ελεύθερος να έρχεται εδώ κάθε φορά, να έχει ένα γεύμα με τους παίκτες…»

Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν έχει νόημα για έναν επιθετικό του διαμετρήματος του Ζλάταν να έρθει σε μια ομάδα που έχει τον Χάρι Κέιν»

Για το γήπεδο: «Μπορώ να φανταστώ την ατμόσφαιρα, επειδή ήμουν στο νέο στάδιο στον αγώνα με τη Νιούκαστλ και την ένιωσα. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, αλλά ένιωσα τη σχέση μεταξύ των οπαδών και της ομάδας. Ελπίζω αύριο να γίνει η επανεκκίνηση της συμπάθειας μεταξύ των οπαδών και της ομάδας»

Για την περσινή πορεία της Τότεναμ που έφτασε μέχρι τον τελικό: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Την περασμένη σεζόν, το VAR ήταν με την Τότεναμ. Ήταν η σωστή απόφαση, αλλά αγωνίστηκαν γι ‘αυτό. Το γκολ του Λούκας στο Άμστερνταμ. Για να φτάσει στον τελικό είναι ένα επίτευγμα, αλλά όχι ιστορία»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter