Μουρίνιο: «Ζητώ συγγνώμη από τον Ντάιερ που τον έκανα νωρίς αλλαγή»

Μουρίνιο: «Ζητώ συγγνώμη από τον Ντάιερ που τον έκανα νωρίς αλλαγή»

Ανακουφισμένος μετά το ματς με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, όπου είπε μεταξύ άλλων:

«Το πιο δύσκολο σημείο του παιχνιδιού ήταν όχι ότι ο Ολυμπιακός έβαλε το πρώτο ή το δεύτερο γκολ. Το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν όταν έκανα την αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο. 

Πλήγωσα τον Ντάιερ και τον εαυτό μου. 

Καταλαβαίνει όμως τι εστί ομάδα και το έκανα για την ομάδα. Δεν ήταν για την απόδοσή του. Χάναμε 2-0, ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση εκείνη τη στιγμή και ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι ένας κεντρώος ήταν αρκετός. Θέλαμε έναν πιο δημιουργικό παίκτη. Εναν παίκτη που θα μπορούσαμε στο τρίγωνο. Ζητάω συγγνώμη από τον Ντάιερ, γιατί το ξέρει ότι το έκανα για την ομάδα. Δεν είχα σκοπό να τον πληγώσω. Το έκανα για την ομάδα. Η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Ο Έρικσεν μας έδωσε αυτό που μας έλειπε εκείνη τη στιγμή».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Αν περιμένετε και αγοράσετε την ταινία την Κυριακή που θα βγάλουμε, θα το μάθετε. Επρεπε να είναι μία ήπια εκδοχή του εαυτού μου, γιατί ήταν μία μεγάλη έκπληξη αυτό που είδα. Η αυτοπεποίθηση των παικτών μου δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένιωσα ότι το παιχνίδι δεν ήταν μες στο μυαλό μας ακριβώς».

Για το γεγονός ότι ένα ball boy έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο γκολ της ισοφάρισης δήλωσε: «Όχι, δεν συζήτησα κάτι. Απλώς πρέπει να είσαι καλό ball boy. Εγώ ήμουν γύρω στα 10 με 15 έτη. Ημουν από τα καλύτερα. Αυτό το παιδί είναι πάρα πολύ καλό. Καταλαβαίνει, διαβάζει το παιχνίδι, δεν χρειάζεται να κοιτάζει την εξέδρα. Και ήθελα να το καλέσω να έρθει στα αποδυτήρια για να πανηγύρισει μαζί μας, αλλά εξαφανίστηκε».

Για το τι άλλαξε και οι παίκτες του παρουσιάστηκαν πιο μαχητικοί στο β’ μέρος:

«Δεν έμαθα κάτι, αλλά πέρασαν διάφορες φάσεις οι παίκτες στις οποίες μπορούμε να πάρουμε κάποια συμπεράσματα. Ημασταν αρκετά κουρασμένοι, ήρθαν από τις Εθνικές, έπαιξαν Σάββατο και μετά Τρίτη. Εγώ εύχομαι μετά τις Εθνικές να παίζουμε συνέχεια Κυριακή και Τετάρτη. Το ότι δεχτήκαμε γρήγορα ένα γκολ εκτός έδρας, είχε ως αποτέλεσμα να μπει ένα άσχημο συναίσθημα στους παίκτες. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου τα έδωσαν όλα ξέροντας ότι μία ισοπαλία θα μας έδινε την πρόκριση, εφόσον η Μπάγερν κέρδιζε. Το ήξεραν αυτό, αλλά δεν το δέχτηκαν. Ηθελαν να πάνε για τη νίκη, δεν ήθελαν απλά να προκριθούν. Πρέπει όμως στη συνέχεια να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια».

Τέλος για τον Ολυμπιακό τόνισε: «Μας εξέπληξε. Ηρθε εδώ για τη νίκη και μας αιφνιδίασε. Το πάλεψε πολύ, όμως βγάλαμε εγωισμό και γυρίσαμε το σε βάρος μας σκορ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter