«Μουρμούρα» αντί επίπληξης στον Βαρβιτσιώτη από το Μαξίμου

«Μουρμούρα» αντί επίπληξης στον Βαρβιτσιώτη από το Μαξίμου

Άτολμο και με επίκληση το γεγονός πως μετά τον οργασμό αντιδράσεων απέναντι στο ρεσιτάλ αναλγησίας του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη εμφανίζεται Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να ασκήσει κριτική στον υπουργό για την εξίσωση του θύματος με τον θύτη στην υπόθεση της δολοφονικής απώθησης του επιβάτη του Blue Horizon από μέλη του πληρώματος.

«Αντιλήφθηκε τα όσα είπε και επανόρθωσε. Έχω πει και στο παρελθόν ότι όλοι αξιολογούνται διαρκώς» ήταν η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στα δημοσιογραφικά ερωτήματα για την σοκαριστική δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη την Τετάρτη, αναφορικά με την τραγωδία που συντελέστηκε στην προβλήτα του πλοίου στον Πειραιά την Τρίτη.

«Είναι ακόμα και σήμερα αδύνατον, έχοντας δει τόσες φορές τις εικόνες αυτές να πιστέψουμε ότι συνέβη όντως κάτι τέτοιο. Είδαμε εικόνες που ξεπερνούν τα όρια της απανθρωπιάς και γεμίζουν οργή τον καθένα μας. Εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη μας στην οικογένεια του Αντώνη» σχολίασε νωρίτερα, ακολουθώντας την… φιλοσοφικού περιεχομένου ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα σε ερώτηση του documentonews.gr για το γεγονός πως ο πρωθυπουργός προχώρησε σε μια άνευ περιεχομένου ανάρτηση στην οποία έλεγε το αυτονόητο, πως “η πολιτεία θα πράξει το καθήκον της”, κατέφυγε σε γενικόλογες διακηρύξεις περί απόδοσης ευθυνών, όπου προκύψουν.

«Η απόδοση ευθυνών δεν θα σταματήσει στο επίπεδο της ποινικής ευθύνης. Θα ερευνηθούν όλα όσα συνέβησαν και θα ελεγχθούν σε όλα τα επίπεδα όσοι είχαν ή θα έπρεπε να έχουν εμπλοκή για τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους» ανέφερε συγκεκριμένα, πασχίζοντας να εμφανίσει το πρωθυπουργικό γραφείο ως ευαισθητοποιημένο με την υπόθεση.

Σημειώνεται πως και σε ερώτημα μας για το εάν εκφράστηκαν από το Μαξίμου παρατηρήσεις στον υπουργό Ναυτιλίας για τα όσα δήλωσε πριν ανασκευάσει, ο εκπρόσωπος τήρησε σιγην ιχθύος, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την συνταγή… κάλυψης απόκρυψης ενός ακόμα υπουργού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter