Μουσικό σχόλιο

Μουσικό σχόλιο

Μη νομίζει κανείς ότι ο Μιχάλης Καρχιμάκης δεν σχολίασε όσα έκανε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου στη Φώφη Γεννηματά με την επιστολή που της έστειλε. 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είχε απέναντί του στη δυτική Αθήνα όχι μόνο τη Ν. Γιαννακοπούλου, αλλά και τον μηχανισμό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ όπως και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών. Και ευλόγως θεωρεί ότι γι’ αυτό έχασε την εκλογή του. Το σχόλιο του Μ. Καρχιμάκη ήταν μια ανάρτηση στο Facebook που τον δείχνει να τραγουδά σε εκδήλωση στο Περιστέρι το «Ητανε μια φορά κι έναν καιρό μια όμορφη κυρά αρχόντισσα». Η έμφαση δίνεται στο «ήτανε».

Το ΚΚΕ και οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Αν ζητήσει κάποιος από το ΚΚΕ λίστα με όσους του δίνουν χρήματα, δεν θα τη δώσει για να τους προστατεύσει. Αν ζητήσει κάποιος τα ονόματα των μελών του ΚΚΕ, δεν θα τα δώσει –και σωστά– για να προστατεύσει τα δικαιώματά τους. Αν διαβάσει κάποιος την ιστορία του ΚΚΕ, θα διαπιστώσει ότι για δεκαετίες προστάτευε τα μέλη του από την εξουσία και το κράτος – και πολύ καλά έκανε. Ξεχνά κανείς ότι ακόμη και τον Πλουμπίδη η ηγεσία του ΚΚΕ τον κατηγόρησε ως χαφιέ επειδή ο ίδιος αποκάλυψε ποιος είναι; Ομως αν θελήσει κάποιος να καταγγείλει ένα σκάνδαλο πολυεθνικής εταιρείας, για το ΚΚΕ θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Θα πρέπει δηλαδή να εκτεθούν σε κίνδυνο η ζωή και η οικογένειά του. Θα μπορεί να γίνει στόχος συμβολαίου θανάτου ή αντικείμενο δολοφονίας χαρακτήρα – πράγματα που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ μιλάμε για κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αλήθεια, η υπόθεση του «Noor 1», στην οποία έχει χαθεί ο λογαριασμός με τους μάρτυρες που πέθαναν πριν από τη δίκη, δεν έγινε μάθημα σε κανέναν;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter