Μουσικός Μάρτιος στο Caja de Musica – Κατερίνα Ντίνου, Irini QN, Μαρία Παπαλεοντίου και Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

Μουσικός Μάρτιος στο Caja de Musica – Κατερίνα Ντίνου, Irini QN, Μαρία Παπαλεοντίου και Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

Φέτος το χειμώνα η Κατερίνα Ντίνου μας ταξιδεύει με ένα ατόφιο αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα, σε αλλοτινές εποχές.. και το καταφέρνει με επιτυχία. Ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων στην Αθήνα μα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, μας προσκαλεί σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά μαζί με τους διακεκριμένους μουσικούς της.

Η μοναδική φωνή και η υπέροχη παρουσία της μάς μεταφέρουν σε μπουάτ εποχής, γινόμαστε μια παρέα, χορεύουμε και τραγουδάμε ενώ «μεθάμε» από τις μελωδίες.

Με την κιθάρα και το μπαγλαμαδάκι της, όπως και άλλες εκπλήξεις της βραδιάς, η Κατερίνα Ντίνου μας θυμίζει ανεξίτηλες επιτυχίες από τον ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο ως τον Άκη Πάνου, από το Σταύρο Κουγιουμτζή ως τον Απόστολο Καλδάρα καθώς και τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας.

Αυτές οι νύχτες είναι που θα θυμόμαστε.. με αξέχαστα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια!

Σας περιμένουμε.

Μουσικοί

Ανδρέας Βουδούρης : πιάνο
Βαγγέλης Μαχαίρας : μπουζούκι
Στράτος Σαμιώτης : κρουστά

Παραγωγή: Half Moon Productions

Info:
Εισιτήριο: 10 ευρώ

Παρασκευή 31 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Caja de musica, Σινώπης 27, Αθήνα
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00) & info@cajademusica.gr

Irini Qn

Τετάρτη 29 Μαρτίου

στις 21.00

Η Irini Qn, μαζί με τους Κώστα Στεργίου (πλήκτρα), Ορέστη Γράβαρη (drums) και Διονύση Μακρή (ηλεκτρικό κοντραμπάσο), παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ της ζωντανά στο Caja de Musica.

Μίνιμαλ ενορχηστρώσεις, μυσταγωγική ατμόσφαιρα και διασκευές που συνομιλούν με τον στιχουργικό πυρήνα του δίσκου, συνθέτουν ένα concept live, στο οποίο o αφοπλισμός παραμένει ζητούμενο και η εξομολόγηση κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγα λόγια για την Irini Qn
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο. Σπούδασε Κλασικό Πιάνο και Γλωσσολογία ενώ για μεγάλο διάστημα κινούνταν μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Το 2017, με παρότρυνση του Γιώργου Ανδρέου, συγκεντρώνει και ηχογραφεί δέκα ελληνόφωνα τραγούδια της σε έναν δίσκο concept, με τίτλο «Χωρίς το Τόξο στην Αρένα». Ο δίσκος κυκλοφορεί το 2020 από τις εκδόσεις Μετρονόμος, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Ορμώμενη από τα έμφυλα ζητήματα επιλέγει να συνοδεύει το μικρό της όνομα με τα λατινικά γράμματα Qn. “Mια μεταβλητή”, όπως την αποκαλεί η ίδια, “που εκφράζει το δικαίωμα κάθε ατόμου στον αυτοπροσδιορισμό.”

Οργάνωση παραγωγής: Formiggart

info:

Τετάρτη 29 Μαρτίου
Έναρξη: 21:00
Διάρκεια παράστασης: 80΄
Είσοδος: 10€
Caja de musica – Σινώπης 27 Μιχαλακοπούλου, 115 27
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00) & info@cajademusica.gr

Μαρία Παπαλεοντίου Live

Τετάρτη 5 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Η Μαρία Παπαλεοντίου, η εξαιρετική ερμηνεύτρια με τις σημαντικές συνεργασίες, επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις.

Με αφορμή το νέο της single “Γαρδένια” που κυκλοφορεί απο την Panik Records έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στο Caja de Musica την Τετάρτη 5/4 με μια ζεστή, αγαπησιάρικη παράσταση και το εξωστρεφές της ταμπεραμέντο. Φέρνει μαζί της τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και από όλο το φάσμα του καλού ελληνικού μας τραγουδιού και δηλώνει έτοιμη να τα μοιραστεί μαζί μας!

Στις αποσκευές της κρύβει τραγούδια από τα χρόνια που ήταν μέλος του συγκροτήματος “Μακρινά Ξαδέρφια” αλλά κι από τις μετέπειτα συνεργασίες της με καλλιτέχνες όπως οι Δ.Σαββόπουλος, Χ.Νικολόπουλος, Ορφέας Περίδης, Μανώλης Ρασούλης, Δ.Τσακνής κ.α.

Δε θα μπορούσαν όμως να λείπουν και τα τραγούδια του προσωπικού της ρεπερτορίου όπως το “Σκέρτσο” που αγαπήθηκε από όλα τα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και τα “Χανουμάκια” που έγιναν viral στη διαδικτυακή πλατφόρμα του tiktok.

Όπως κι η ίδια αναφέρει: “Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής για προσωπικούς λόγους νιώθω έτοιμη να συναντηθώ και πάλι με τους ανθρώπους. Να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω τα παραμύθια μου. Δεν έχω καλύτερο τρόπο από το τραγούδι για να τους δείξω την αγάπη μου…”

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαρία Παπαλεοντίου μας υπόσχεται ένα συναπάντημα γεμάτο ευφάνταστες μουσικές εκπλήξεις και έντονα συναισθήματα…

Τις ενορχηστρώσεις της παράστασης υπογράφει ο Παύλος Καλτουρουμίδης (πιάνο) ενώ επί σκηνής τη συνοδεύουν οι σολίστες μουσικοί Αντώνης Σταυρόπουλος στο μπάσο, Γιάννης Καρακατσάνης στο άλτο σαξόφωνο/λύρα/κρουστά και Μανώλης Τόμπρος στα τύμπανα.

info:
Τετάρτη 5 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος:10€
Caja de musica – Σινώπης 27 Μιχαλακοπούλου, 115 27
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00) & info@cajademusica.gr

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος σε 25 ερωτικά τραγούδια

Κυριακή 2 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Ο έρωτας κατακλύζει τη μουσική παράσταση του Σταύρου Σαλαμπασόπουλου.

Με αφορμή το καινούργιο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα σε μουσική Ζώρζ Μπρασένς και στίχους Νίκου Μωραΐτη «Τα Μεγάλα Σε Αγαπώ» έφτιαξε ένα πρόγραμμα ύμνο στην αγάπη.

Ο Σταύρος είναι το κεντρικό πρόσωπο μιας αισθηματικής μουσικής ιστορίας που διηγείται τη γέννηση, τη φθορά και την αναγέννηση του έρωτα.

Σε αυτή τη μουσική αφήγηση τον συνοδεύουν διακεκριμένοι σολίστες ,ο μαέστρος Χρίστος Θεοδώρου στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις και η Ηλιάνα Κορέτση στο Τσέλο.

Στην παράσταση θα ακουστούν τραγούδια των Μπρασένς, Μπιζέ, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μικρούτσικου, Σπανού, Καραΐνδρου, Κραουνάκη, Lucio Dalla, Frank Sinatra, κ.α.

info:
Κυριακή 2 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος:12€
Caja de musica – Σινώπης 27 Μιχαλακοπούλου, 115 27
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00) & info@cajademusica.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter