Μπάγερν: Επόμενος προπονητής ο Νάγκελσμαν – Μεταγραφή από τη Λειψία έναντι 25 εκατ. ευρώ

Μπάγερν: Επόμενος προπονητής ο Νάγκελσμαν – Μεταγραφή από τη Λειψία έναντι 25 εκατ. ευρώ

Αυτά μόνο στη Γερμανική Μπουντεσλίγκα γίνονται. Μια ομάδα να παίρνει με μεταγραφή τον προπονητή της βασικής της αντιπάλου λίγο πριν τελειώσει η σεζόν και να το δημοσιοποιεί με επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό συνέβη και σήμερα (27/4) όπου η Μπάγερν ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Λειψίας (για την επόμενη σεζόν και για πέντε χρόνια) να διαδεχθεί τη νέα σεζόν τον προπονητή της, Χάνσι Φλικ, που αποχωρεί και εκτός απροόπτου θα αναλάβει την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

«Η Μπάγερν προσέλαβε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν ως νέο προπονητή της. Αυτό έρχεται αφότου η Μπάγερν συμφώνησε να αποδεχτεί την επιθυμία του Χάνσι Φλικ για τερματισμό του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου 2021, δύο χρόνια νωρίτερα από ότι προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Βαυαρών.

Ο 33χρονος Νάγκελσμαν, γεννημένος στην Βαυαρία, θα μετακομίσει στο Μόναχο από την Λειψία την 1η Ιουλίου 2021 ενόψει της νέας σεζόν, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γερμανού ρεπόρτερ, Κρίστιαν Φαλκ, οι Βαυαροί θα καταβάλλουν το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ στη Λειψία μαζί με μπόνους και αυτό σημαίνει ότι ο Νάγκελσμαν γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή προπονητή στην Ευρώπη (παράλληλα θα γίνει και ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Μπουντεσλίγκα). Μέχρι σήμερα το ρεκόρ μεταγραφής είχε ο Πορτογάλος Βίλας Μπόας που πήγε με 15 εκατ. ευρώ από την Πόρτο στην Τσέλσι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter