Μπάγερν: Συντριβή 5-1 στη Φρανκφούρτη πριν τη ρεβάνς με Ολυμπιακό!

Μπάγερν: Συντριβή 5-1 στη Φρανκφούρτη πριν τη ρεβάνς με Ολυμπιακό!

Βατερλό για την Μπάγερν Μονάχου στην 10η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, καθώς συνετρίβη στην Φρανκφούρτη από την Αϊντραχτ με το εμφατικό 5-1! Και αυτό λίγες μόνο μέρες πριν τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάγερν που δεν πατάει καλά φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον προ δραματικών εξελίξεων με τον προπονητή της Νίκο Κόβατς σε διαρκή αμφισβήτηση, να βρίσκεται προ της εξόδου από τον σύλλογο…

Να σημειωθεί ότι η Μπάγερν Μονάχου είχε να ηττηθεί με τέτοιο βαρύ σκορ, όταν είχε χάσει ξανά με 5-1 πριν από δέκα χρόνια, τον Απρίλη του 2009 από την Βόλφσμπουργκ. Και στο επόμενο παιχνίδι της ξέσπασε –ειρωνεία της τύχης- στην… Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 4-0!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους Βαυαρούς που έμειναν με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπόατενγκ. Η Άιντραχτ έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα βγήκε σε φουλ επίθεση πιέζοντας την έτσι κι αλλιώς προβληματική άμυνα της Μπάγερν. Έτσι στο 25’ ο Κόστιτς έκανε το 1-0 για την ομάδα του και στο 34’ ο Σόου έγραψε το 2-0.

Η Μπάγερν έβγαλε αντίδραση στο 37’ και μείωσε με τον μόνιμο σκόρερ της τον Λεβαντόφσκι.

Στην επανάληψη η Άιντραχτ μπήκε και πάλι δυνατά και στο 49’ ο Άμπραχαμ έγραψε με προβολή το 3-1. Στο 61’ ο Χίντεγκερ έκανε το 4-1 και στο 85’ ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ο Γκονσάλο Πασιένσια διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Η Μπάγερν έπαιξε με τους Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Τιάγκο, Μίλερ (64’ Μαρτίνεθ), Κουτίνιο (57’ Κομάν), Γκνάμπρι (69’ Γκορέτσκα), Λεβαντόβφσκι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter